Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod Ukash, steam, gry, albo coś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Mam w posiadaniu kod Ukash, i za nic w swiecie nie mam pojecia co z nim zrobić, znajduje sie na nim 10 zł, wiem ze moge nim doladowac sobie np. rp w lolu, ale nie gram w tego typu gry.
Wie ktoś, czy moglbym kupic jakies gry, bądź doładować sobie tym steama? Jak patrze w sposobach platnosci, to nie widze.
Może ktoś z was ma inne propozycje co do wykorzystania kodu?

Opublikowano

Skoro na steam nie ma takiej opcji, a koniecznie chcesz kupić tam grę to kup na G2A albo Kinguin. Nie wiem jak pierwszy, ale drugi sklep akceptuje tą płatność.

Opublikowano

@QuarK

Dziekuje!
Możecie podać też inne sposoby, komuś też moglby się to przydać.
A , to jes ttak jak z paysafecard, ze moge 3 razy np uzyc, pierw za 3 zl pozniej za 2 a pozniej za 3?

Opublikowano

@Lululek inne sposoby? Nie rozumiem. Co do PSC to tak, możesz kupić kartę za np. 20 zł i najpierw wydać 3 zł, a potem 17 (możesz używać ile chcesz, aż do wyczerpania środków).

Opublikowano

Chodzilo mi o wielokrotne uzycie kodu ukash, pytałem się  czy dziala tak samo jak psc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...