Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eksperymentalne zmiany E i R Shyvanny - Dyskusja

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem to już to wycofali

Niech tylko spróbują znerfić mi smoka!

Niech się wezmą za ten gówno item dla junglera, co jest taki op -.-

y6eft.gif

Opublikowano

Ciekawe propozycje zmian.. Aczkolwiek ten ult trochę dziwny, pozbawiony sensu. 

twoj ryj jest pozbawiony sensu

celem tej zmiany było znerfienie jej 1v1, w którym na pewno nie wejdziesz na to kółko tylko sie z nią klepiesz dopóki jedno z was nie umrze i buff do teamfightów, podczas których na pewno ktoś wejdzie w ten pierścień i oberwie dpsy (w tym momencie one są troche przejebane, pól hp squishy targetowi zabiera jak sie tylko przejdzie) no i ten ult był dziwny bo zadawał mało i bardziej sie go używało do engage/ucieczki niż do damage, teraz to jest prawdziwy smok 

jebać psy

Opublikowano

Ludzie co jest z wami nie tak? Zawsze jak jakiś nerf idzie "o nie znerfia moja ulubioną postac, rito c**j ci w dupe, juz nie beda mogl nia grac bo zadaje 50dmg mniej niż przed nerfem". Kiedy w koncu zrozumiecie, że zmiany są potrzebne w tej grze bo jak nie to wtedy by nikt w to nie grał bo byłby nie balans zbyt duży.

Opublikowano

Ten ult, wtf, wygląda jak z innej bajki, + o wiele za mocny jak dla mnie.

Opublikowano

Ciekawie to wygląda, ale moim zdaniem to E jest przesadzone. Shyvana ma bardzo szybki push, a ta zmiana sprawi, że Shyvany nie będzie można samej na linii zostawić, bo zabierze inhibitor w 10 minut.

Opublikowano

Fajnie wyglądają te zmiany, shyvana jest naprawdę mocną postacią na wyższych tierach i już dawno przydałoby jej sie nerfa dać.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@Googlus

Mandrake ward też został szybko wycofany a wrócił. Nigdy nic nie wiadomo . Wiemy że riot coś z shyvanną kombinuje a co to nie wiemy.

Mandrake to wariacja, która nie wiadomo czy zostanie dokończona. Co patch znika i się pojawia ;)

Opublikowano

Na 3v3 grając z ekipą rankedy, kumpel pickuje Shyvankę do jungli i daje spokojnie radę w teamfigtach, lecz z obecnym ultem. Z tym to nie wiadomo, jak to będzie. Dla mnie troszkę słaby jeśli ultuje się w środku teamfightu, bo aktualne R działa lepiej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na 3v3 grając z ekipą rankedy, kumpel pickuje Shyvankę do jungli i daje spokojnie radę w teamfigtach, lecz z obecnym ultem. Z tym to nie wiadomo, jak to będzie. Dla mnie troszkę słaby jeśli ultuje się w środku teamfightu, bo aktualne R działa lepiej. 

madrosci silver 2 nie polecam czytac tego subforum

celem tej zmiany było znerfienie jej 1v1, w którym na pewno nie wejdziesz na to kółko tylko sie z nią klepiesz dopóki jedno z was nie umrze i buff do teamfightów, podczas których na pewno ktoś wejdzie w ten pierścień i oberwie dpsy (w tym momencie one są troche przejebane, pól hp squishy targetowi zabiera jak sie tylko przejdzie) no i ten ult był dziwny bo zadawał mało i bardziej sie go używało do engage/ucieczki niż do damage, teraz to jest prawdziwy smok 

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...