Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o TP+Smite Lee Sinie na topie?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy to będzie działało pod hydre + defensywne itemy (w tym cinderhulk)? widziałem lee sina na topie z tp smite w grze h2k z fnc, ale on grał full tanka lee sina (bez hydry).

Opublikowano

Lepszy na jungli według mnie. Lee ma skillset przystosowany pod częste ganki a nie pod lane. Niby można grać, ale myślę że nie ma to większego sensu.

Jak już się idzie w cinderhulka to przeważnie buduje się full tanka, może że gra jest na 100% wygrana to można sobie pozwolić na 1 ofensywny.

Opublikowano

Mysle ze Lee Sin nie bedzie dzialac tak samo jak shyvana.

Lee sin to postac stworzona z mysla o graniu w jungli. Szybkie ganki , duze dmg w early , maly cd , jest skoczny.

Dodatkowo jest duze postaci ktore jedza lee sina na topie :P

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie, nie graj ze smitem na Topie, bo zapewne nie potrafiłbyś zagrać takiego defa, jak na LCS'ach grają, bo to trzeba dobrać odpowiedni build, masterki, itp. Lee Sin tylko w lesie, nigdzie indziej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zagrałem lee sinem na topie i powiem tak : lepszy jest na jungli, choć na topie da radę jak jungler będzie gankowal . Są lepsze postacie do tej taktyki, które mają odpowiednie skille do tego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...