Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co wy sądzicie o IsAmUxPompa i FuBuxMetin? po której jesteście stronie? ja mam zdanie takie że, ja nie jestem po niczyjej stronie, ta kłutnia z FuBuxMetin i jego ośmieszanie jego to dla mnie jakaś chora rzecz. Lubię FuBuxMetin jak i IsAmUxPompa, nikt tak naprawdę nie wie czy FuBuxMetin faktycznie jest złodziejem, gdzieś kiedyś widziałem takie zdania, że IsAmUxPompa  najął grupkę ludzi, która ośmieszy FuBuxMetin i zrobi z niego pośmiewisko z internetu żeby Isamu mógł się wybić.

Opublikowano

Był taki gostek, jakiś małysz coś tam, i on pokazywał dowody że fubu go okradł. 

linki w górę

Opublikowano

Jak dla mnie oglądanie tych czy innych youtuberów robiących let's playe to jedynie strata czasu. Fubu jako pierwszy się wybił, ale pewnie i tak coś jest z nim nie tak. Przynajmniej nie ma swojej Armii JP, bezmózgich gimbów, których zjednał sobie Isamu. Isamu jak miał <20k subów to jeszcze się jako tako go oglądało. Sądzę też, że Isamu jadąc po Fubu chciał się wybić. Tak czy inaczej nie lubię ani tego ani tego.

wipek.pl

Opublikowano

Był taki gostek, jakiś małysz coś tam, i on pokazywał dowody że fubu go okradł. 

Tak naprawde, dowody łatwo podrobić.

Opublikowano

A ja nie wiem o co chodzi, to tak jak zapytać kto wygrał beef Tede i Peja? Każdy ma swoje milion zdań 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Szerze jakoś ta ich kłótnia mnie nie interesuje.Kiedyś oglądałem FuBu jak jeszcze grał na PL-u i robił te level'upy i potem moim zdaniem po prostu się skończył.Isamu zacząłem oglądać dużo później.Natrafiłem na jakiś jego filmik z Metina i jakoś mi się jego sposób komentowania spodobał, trochę mnie to śmieszyło.Teraz u niego oglądam czasami Wormsy, CS'a, jakieś horrory.A i dodam, że na dzień dzisiejszy nie ma sensu porównywać FuBu i Isamu, bo FuBu praktycznie już filmów nie wrzuca, a jak coś wrzuci to nie jest nic specjalnego.

Opublikowano

Dla mnie Isamu to skończony debil który zrobi wszystko żeby mieć wyświetlenia i hajs z tego. W dodatku jego cała ''JP'' armia banda zjebów z podstawówki/gimnazjum.

Opublikowano

Isamu to debil i sprowadził swoich widzów do poziomu kretynów bo wszystkie komentarze odnośnie Fubu wypisują psychofani Isamu.

Opublikowano

Oboje siebie warci. Co nie znaczy że jestem za poczynaniami Fubu, bo tak się po prostu nie robi.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

FuBu nikogo nie okradł. Jaruś wyrzucił z teamu tego Małysza bo był zbędny.. wszystko od strony technicznej serwera robił Bambus3k, a Małysz miał tylko darmowe hajsy więc wyrzucili go z teamu.

Małyszek się popłakał że nie będzie miał dochodów więc zaczął się żalić na youtube że go okradlii :)

IsAmUxGimby postanowił się na tym wybić i nakręcił całą afere.. xD

Dzieci internetu zaczęli hejtować FuBu bo taki rozkaz dał im ich Pan Isamu

FuBu do tej pory ma beke z tych błaznów, a Isamu robi z siebie debila dla fejmu

Tak wygląda prawdziwa historia tej żenady.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Isamu jest spoko i większość rzeczy robi dla jaj. Gadałem z nim kiedyś na ts3 bo cudem go znalazłem na jakims serwie i on jest naprawdę spoko i mądry. J**** fubu złodzieja dziecko tuska :p

Opublikowano

ja czekam aż ten youtube się skończy i wszystkie te nieudaczniki będą musiały pójść do pracy, a wtedy czeka ich łopata i betoniarka i się zatrą jak prześcieradło po kilku godzinach, nieroby pierdolone

ja po żadnej stronie, pamiętam tylko isamu jak miał z 15k subów i był w miarę normalny, potem wiadomo co się stało, j**** go.

Opublikowano

to tym sie jeszcze zyje w polowie 2015 roku?

To jak beef penera z TDF'em xdd

Wiadomo, że Fubu za uszami miał też swoje, ale został też w z*******y sposób zniszczony. Nie bede sie rozpisywał, nie chce mi się.

Oczywiscie propsy dla Isamu bo praktycznie z niczego, czasami chujowymi zagywkami nawet daleko zaszedł i teraz na gimbach trzepie hajsy za siedzenie przed kompem.

Opublikowano

To ktoś jeszcze się przejmuje metinowymi spinami? Ta gra to trup.

No ale skoro kogoś to interesuje to j**** fubu 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oglądając isamu stwierdzam iż to jest człowiek który ma ciut niższy poziom inteligencji niż niektórzy z nas tutaj obecnych.

Dlatego chciałbym wiedzieć na jakim ts'ie jest i z nim nagrać rozmowę(Już czuję ten hejt gimbazy)

Co do Fubu nic do niego nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...