Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fishbotem na PL oraz kamermod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zainstalowałem do metina pierw nowego kamer moda... niestety ale nie działa odpalam przez metin2launch.exe i nic mi nie wyskakuje żaden panel... normalne jest logowanie . 

WIęc pomyslałem sobie zainstaluje sb tego fishbota 1.2 versja też nowa... Oczywiście pliki wrzuciłem do głównego folderu z grą odpalałem przez metin2.exe oraz przez metin2launch.exe i okienko z fishbotem się nie wyświetla tak jak bym nic nie zrobił...

Według poradnika dobrze zrobiłem bo pliki wsadziłeem do metka jednak że nie działa ;3...

Pomógłby ktoś ? daje mnóstwo +

Opublikowano

1 sprawdż czy uruchamiasz jako adm

2 odinstaluj hacka i fishbota potem zainstaluj samego hacka

3wyłącz anty wirusa i spróbuj odnowa  Pamiętaj  o adm

4zgodność ustaw na windows xp sp 3 lub na windows 7

Opublikowano

Spatchowany ? uruchamiam przez metin2launch więc jest spatchowany metek normalnie chodzi. Ale kamer mod nie działa mi normalnie jak zainstalowałem do folderu z gra... jednak że nie działa, ale z tego co wiem nie ma pliku ten kamer mod przez który się powinno odpalać bo odpalam przez metin2launch ale innego exe nie mam prócz metin2.exe ale tez odpalałem i nic...

Fishbota zainstalowałem według instrukcji próbowałem wszystkie sposoby które są napisane w instrukcji po prostu nie działa mi , w sensie panel się nie wyświetla fishbotu tak jak bym po prostu nic nie wgrał.

Nie mam bladego pojęcia co jest nie tak, wszystkie sterowniki mam zainstalowane które sa potrzebne by hacki działały, działają mi wszystkie inne z innych gier jednak że te na metin2 są upośledzone jakieś i nie działają mi ;3.... Próbowałem jako administrator zgodność to samo i lipa wciąż nadal.

Opublikowano

jaki system ? nie to nie jest zaktualizowanie klienta przez metin2 luch musisz przez patchera takie kurczaki.Moze do innego folderu wgrywasz niż powinienes ? dlatego nie mzoesz znalezc ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Wchodze w mój komputer pliki dysk C pliki programów x86 gameforge - metin2 i wrzucam do głównego folderu z grą kamer moda lub fishbota.

Odpalam metka przez metin2launch.exe , metin2 normalnie się odpala lecz... nie ma panelu ani kamer mod ani fishbota... jednym słowem kicha wielka ;3.

Przez kurczaki próbowałem również lipa.

Bawiłem się cheatami nie raz nie jestem amatorem bo na privkach się testowało wiem gdzie wsadzać cheaty jednak że... po prostu one mi nie reagują i nie mam pojęcia dlaczego.

Opublikowano

odpalanie przez metin2 luch nic ci nie da.zeby fishbot się odpalił ten co wkleiłeś to musisz odpalić przez metin2_Launch ikonka moda,a nie zwykłego metka.jest tez mozliwosc,ze antywirus ci usuwa

/niereg. sygna

Opublikowano

O proszę, a wręcz podejrzewam że na pewno dlatego. 

Właśnie nie mam ciągle tego pliku dziwiłem się że co na spstaluje kamer moda nie mam przez co odpalać... i odpalałem normalnym metin2launch.exe .

Skoro antywirus mi go usuwa automatycznie nie dam rady go skądś pobrać sam plikarrow-10x10.png metin2_Launch,exe ? i sb na spokojnie go wlepie.

Bo szczerze mówiąc antywirus mam wyłączony a mimo to usuwa mi ten plik automatycznie pod czas instalacjiarrow-10x10.png kamer moda ;3....

Potrzebował bym jakis download osobnego tego pliku ikonki moda.

Opublikowano

wejdz w antywira i odzyskaj usunięty plik ;p PS.skoro ci usuwa to znaczy,ze słaby antywir.ja nie korzystam z takich pierdoł i żyje :D są od tego potężniejsze programy od antywirusów

/niereg. sygna

Opublikowano

Mam jakiegoś MC afe wgranego od zakupu laptopa ;3 więc nie ja wybierałem był wgrany już przy zakupie i pierwszym odpaleniu.

Opublikowano

Nie ;3 bo nie wiem jak do tego dotrzeć :) , nigdy się nie bawiłem tym antywirusem nawet nie wiem jak co gdzie szukać haha :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...