Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol działa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Myślałem że bol mi działa lecz skrypty się nie wczytują lecz troche teraz zwątpiłem.

hJ4aP91.jpgBol jak widać wczytał się mam niby skrypt do LeeSina lecz nigdzie go nie wyświetla jak by skryptów nie było nawet te wbudowane w BoLa co może być tego przyczyną ?

UggNk9.gif

Opublikowano

"Ostatnia moja wiadomość dzisiaj. BoL aktualnie wymaga jeszcze jednej aktualizacji, ponieważ ma problemy z bufferami. Niektóre rzeczy nie będą działały do kolejnej aktualizacji. Jeśli BoL zostanie zaktualizowany, poinformuję was o tym w tym temacie. Póki co nie polecam grać na BoL-u rankedów jeśli macie problemy, ja na przykład ich nie mam, ale to nie znaczy, że wy też ich nie będziecie mieć.

Pozdrawiam, życzę miłej nocy."

Ps. Niektóre skrypty działają.

nic

Opublikowano

"Ostatnia moja wiadomość dzisiaj. BoL aktualnie wymaga jeszcze jednej aktualizacji, ponieważ ma problemy z bufferami. Niektóre rzeczy nie będą działały do kolejnej aktualizacji. Jeśli BoL zostanie zaktualizowany, poinformuję was o tym w tym temacie. Póki co nie polecam grać na BoL-u rankedów jeśli macie problemy, ja na przykład ich nie mam, ale to nie znaczy, że wy też ich nie będziecie mieć.

Pozdrawiam, życzę miłej nocy."

Ps. Niektóre skrypty działają.

Bol dla free userów działa normalnie czy tak samo ?

UggNk9.gif

Opublikowano

A ja dalej czekam na na bola dla free usera....bo ciągle wywala bugsplat w ekranie ładowania.. miał być dostępny już 5 maja i dalej to samo  :angry:

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...