Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe klucze do gier

luksus214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet w takie coś nie wchodź, zawsze to jest fake, a czasem zdarzy się że Ci inne konto podkradną.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Na "do gry.pl" można taki kluczyk zgarnąć, ta strona to raczej nie jest fake szczególnie że na yt rozdawali punkty np. Gimper.

Opublikowano

Rozdawanie takich kluczy to fake.

Ale w serwisie d***y.pl Jak uzbierasz punkty  to możesz wymienić punkty na grę.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Na d***y da radę zebrać, tylko że.. robisz 10 zadań i dadzą Ci punkty tylko za 1 - mój przykład. Wczoraj zrobiłem zadanie za 300 pkt ( rejestracja do gry ) i pograłem trochę w tą grę. Patrzę, odznaka odblokowana, a punktów brak.

Opublikowano

Na d***y da radę zebrać, tylko że.. robisz 10 zadań i dadzą Ci punkty tylko za 1 - mój przykład. Wczoraj zrobiłem zadanie za 300 pkt ( rejestracja do gry ) i pograłem trochę w tą grę. Patrzę, odznaka odblokowana, a punktów brak.

to i tak dobrze ja wczoraj zagrałem w 5 gier to dali mi tylko odznaki a punktów zero

Opublikowano

steamgifts i gameminer

Na tym pierwszym chyba musisz mieć konto warte ponad $100. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Tyle, że te na tych stronach losuje się gry, więc trzeba mieć trochę farta. No i ktoś musi rzucić grę, której akurat potrzebujesz.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...