Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CashPirate - zarób łatwo pieniądze na telefonie/tablecie z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Chciałbym przedstawić wam aplikację, dzięki której przy niedużym wysiłku możemy dorobić sobie pare groszy na jakąś grę czy cokolwiek. Zwie się ona CashPirate.

CashPirate to aplikacja, w której otrzymujemy pieniądze w zamian za:

- Pobieranie gier/aplikacji/programów na nasz telefon/tablet z systemem android

- Wypełnianie ankiet

- Oglądanie filmików

oraz wiele innych ofert pojawiających się codziennie w aplikacji :)

Za powyższe akcje otrzymujemy coinsy :)

przelicznik coinsów:

2500 coins = 2,5$

5000 coins = 5$

10000 coins = 10$

25000 coins = 25$

Minimum do wypłaty to 2,5$. Wypłaty są realizowane na PayPal.

Ogółem polecam aplikację, wypłaciłem z niej już ponad 100zł ( 30$ ), chyba jedyna taka w 100% pewna i wypłacalna na androida :) Na pierwszą wypłatę ( 2,5$ ) wystarczą 2-3 dni przy poświęcaniu 15min dziennie :)

Na start otrzymujemy 0 coins, ale jeżeli przy rejestracji wpiszesz kod: OKQGHJ otrzymasz 500 coins ( ~1,50zł ) na start!

Jeżeli ktoś by czegoś nie rozumiał, służę pomocą tutaj lub na mail: milko_13@1361622928-U485574.pngonet.pl

link do aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate&hl=pl

Pozdro! :)

Opublikowano

Ściągłem parę apek i nie dodało mi coinsów. To samo z filmem.

Tak serio to nieprawda ze przez 45 minut (3dni * 15min) zdobędzie się 2k coinsów. Chyba że ktoś kupi płatne apki z większą ilością coinsów ale wtedy to będzie mijało się z celem.

Opublikowano

@Sawq2 właśnie że prawda że przez te 3 dni się da. Ja jeszcze sobie zrobiłem to na pc żeby nie zaśmiecać tel, pierwszego dnia miałem chyba 6 apek które miały być przez 3 dni a reszte robiłem codziennie i po tych 3 dniach wypłata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...