Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Brak połączenia internetu

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim.
Dziś na steam nie moglem aktualizowac gier stało mi cały czas na 0% i nic nie szło... coś blokowalo steam wtedy jeszcze mialem i normalnie sie uruchamial zeby cos z tym zrobic odinstalowalem samego steama a teraz nawet na steam nie moge sie polaczyc bo tak jakby mój internet mi blokuje platforme steam , dziwne iż aby ponieważ na steamcommunity sie normalnie loguje ale jak chce pobrac steama to juz nie moge bo wyskakuje jakbym nie mial polaczenia internetowalem albo jak chce wejsc na support steam ;o . przeskanowalem juz kilkoma programami komp. wiec virusow nie mam raczej wiec problem tkwi w necie bo na telefonie mi tego tez nie otwiera i na innej przegladarce tez nie. nie wiem co zrobic dalej meczy mnie to strasznie nie mam juz pomyslow . 
Prosze o pomoc z góry dziekuje !!!!!!!
+ czyszczenie rejestru , tak jak pisze reinstal i dalej brak polaczenia z internetem na steam , wgl. z strony steamu sciagnac nie moge steama bo nie moge tam wejsc jakby brak polaczenia... zapory systemowe wylaczalem tez nic... nie wiem serio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...