Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gang albanii

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co wgl z nimi chodzi, skąd taka fascynacja nimi ?? Przecież to jest kompletne dno dla gimbusów ich kawałki nie mają żadnego sensu i nawet nie są na poziome który można by słuchać.

334qlo8.jpg
Opublikowano

Ponieważ , ten cały Popek ma b.dobry marketing ,a zaczęło się od gównianych modelek .Ogólnie to tylko przejściowa moda .Poza ,tym youtuberzy na topie promują ich np. dając sobie przedrostki Gang Albanii przed nickami w grach ,a gimbusy to kopiują bo chcą być tacy fajni jak oni .

bez gif

Opublikowano

Może wszyscy mają dość słuchania ciągłego płakania jak jest źle, czego ktoś nie przeszedł w dzieciństwie ?? 

Zrobili nuty które szybko wpadają w ucho i tyle.

Jak mam słuchać kolejnej smutnej nuty rycha to już wole odpalić "Pizda nad głową" :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dobre piosenki tego nawet muzyką bym nie nazwał. Są promowani i całkiem możliwe że dla tego się wybili, ale to nie ma talentu ani pomysłu takie bezsensownie pier dolenie. Jak dla mnie ich kawałki w ucho nie wpadają raczej uszy to mnie od nich bolą no ale głównie zachwyt nimi widzę w gimnazjach.

334qlo8.jpg
Opublikowano

Może wszyscy mają dość słuchania ciągłego płakania jak jest źle, czego ktoś nie przeszedł w dzieciństwie ?? 

Zrobili nuty które szybko wpadają w ucho i tyle.

Jak mam słuchać kolejnej smutnej nuty rycha to już wole odpalić "Pizda nad głową" :D

No dokładnie mam takie same zdanie. Rap głównie mi się kojarzy z negatywnymi cechami, a Gang Albanii tutaj wyszedł w pozytywnych superlatywach.

Opublikowano

Ja sam nie słucham rapu osobiście, nie mój gust i styl. Ale Popuś dał fajne nuty, które tak jak pisaliście wyżej nie kojarzą się tylko ze złym życiem, przeszłością czy tam coś jeszcze. On dał dla śmiechu, zabawy i na luzie i to jest fajne.­

Opublikowano

Z pewnością nie jest to dobre, a użycia słowa "muzyka" odnosząc się do ich produkcji jest moim zdaniem troszkę nieadekwatne. No ale pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że te "utwory" znikną z głównej Youtube'a tak szybko, jak tam wkroczyły. <_<

sygnatura_1.png

Opublikowano

O co wgl z nimi chodzi, skąd taka fascynacja nimi ?? Przecież to jest kompletne dno dla gimbusów ich kawałki nie mają żadnego sensu i nawet nie są na poziome który można by słuchać.

no właśnie dla gimbusów.. a kogo najwięcej jest w necie?

Popek się nacpał wkręcił sobie faze że jest królem życia, a dzieci się tym jarają i go naśladują :)

Popek to raper sezonowy więc niedługo słuch o nim zaginie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ich "twórczość" obok muzyki nie leżała nawet.. Teksty bez sensu, wokal porażka, linia muzyczna znikoma.... Ja się dziwie że oni mają tylu "fanów"...

r9wfFzB.png

Opublikowano

­Słyszałem jeden "utwór" i nie dość, że "k***a" padła w jednym wersie 2 albo 3 razy to bit jest zagłuszany przez hi-haty, także według mnie leżą pod dnem.

Opublikowano

Pomimo tego, że dla Ciebie to kompletne dno drugiej osobie może się to podobać. O gustach się nie dyskutuje a tym bardziej jeżeli chodzi o muzykę. 

Ja jak najbardziej jestem za tymi piosenkami pomijając fakt, że niektóre nic nie wnoszą jednak nieraz nawet głupota jest przyjemna do słuchania. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już wolę słuchać takiego gangu albanii niż nawijania o nieudanej miłości tak jak w innych tego typu nutach :v fajne bity mają, niektóre teksty dno, a niektóre są dość życiowe

Opublikowano

Popek został odkryty przez patusów (śmierdzą, nie zdają klas, zero stylu, kochają swój klub piłkarki etc.) dlatego jego nagła popularność. Dawniej głównie tylko go znali z brudnej diany i afery nagarnia ze snoop dogiem.

Opublikowano

Popek został odkryty przez patusów (śmierdzą, nie zdają klas, zero stylu, kochają swój klub piłkarki etc.) dlatego jego nagła popularność. Dawniej głównie tylko go znali z brudnej diany i afery nagarnia ze snoop dogiem.

Ty chyba nie srałeś typie od tygodnia XDDDDDDDDDDD

O popku było głośno jak Ty nie wiedziałeś ze on w ogóle istnieje :_ :

OQqSOv4.png

Opublikowano

Ty chyba nie srałeś typie od tygodnia XDDDDDDDDDDD

O popku było głośno jak Ty nie wiedziałeś ze on w ogóle istnieje :_ :

nie było ;]

Opublikowano

nie było ;]

O popusiu było słychać od firmy, więc się nie wypowiadaj i nie nabijaj postów. Nagły wzrost popularności wiąże się z tym, że dużo ludzi się niedawno poznało na kunszcie Popka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...