Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] JailCraft

Damian200030

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png
IP: JailCraft.maxc.pl
---
Sloty: 100+!
---
Typ: Survival + Zaawansowane frakcje + Dzialki
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

informacjedodatkowe.png
Witajcie wszyscy! Chciałbym zaprezentować wam serwer Minecraft o następującej nazwie, czyli JailCraft!

Wiem że nazwa nie pasuję do trybów gier, ale niedługo to zmienimy :)

Co znajdziesz na naszym serwerze co u innych jest mało spotykane?
- Miłą atmosfere

- Miłą administracje

- Spokojną grę

======================
Na serwerze jest drop, ale nie za mały, nie za duży, jest w sam raz.

Dodajemy funkcję, że z kamienia wypadają tkz. monety, które będzie można zamienić w sklepie na "kase" xD za którą będziemy mogli kupić różne fajne rzeczy.
Również pracujemy nad zabawami, na chacie i nie na chacie.

No i tak wam dużo opisałem :) Wejdzie na serwer i poznajcie całą resztę zabawy! ZAPRASZAMY !

Forum: http://jailcraft.gameclan.pl/forum/

Otwarcie: Otwarty ! IP: Jailcraft.maxc.pl <-- najprawdopodobniej wkrótce zmienimy

5pGgM6l.jpg

Opublikowano

Nie ma grafik :c
Za dużo czytania, nikomu się nie będzie chciało..
Mogłes to zrobić w formie grafiki lub bardziej u ogólnić pewne fragmenty.

1RkW7od.png

Opublikowano

Za mało grafiki..... Szczerze mówiąc nie zachęca do grania :) Ps. Podaj ip z portem, bo wiele graczy może mieć problem z wbiciem, np. ja :P

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

@ref

Dużo czytania, bo dużo rzeczy;) Aktualnie IP to: kraftlandia.maxc.pl (wystarczy to wpisać), ale się zmieni na jailcraft.maxc.pl

Za mało grafiki..... Szczerze mówiąc nie zachęca do grania :) Ps. Podaj ip z portem, bo wiele graczy może mieć problem z wbiciem, np. ja :P

Wystarczy wpisać np wpisz aktualnie ip: kraftlandia.maxc.pl, powinno znaleść.

Opublikowano

Co prawda budowle nie powalają jednak z chęcią sobie zagram na serwerze o takim trybie bo bardzo dawno grałem na jail.
Czy z okazji majówki był organizowany na serwerze jakiś event lub nadal trwa, aby nowym graczom łatwiej było zacząć?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref PO DŁUGIEJ PRZERWIE !

Serwer jest uruchomiony i zostało wiele zmienione, ponieważ był za trudny do ogarnięcia dla graczy, teraz jest SV + Frakcje + Dzialki
IP wciąż aktualne: Jailcraft.maxc.pl

Serdecznie zapraszamy !

proszę moda lub administratora o zmienienie tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...