Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sklep SmS - podstawy zrobienia go.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zrobić swój własny sklep sms. Jak wygląda zrobienie czegoś takiego i czy potrzebne do tego dodatkowe koszty ?

Zapraszam na mój serwer ip : hc2.csrv.pl     

POSZUKUJĘ NA NIM YOUTUBERÓW POW. 100 SUBÓW

HELPERÓW,BUDOWNICZYCH,TECHNIKÓW :)

Opublikowano

Mozesz znalezc jakis plugin na sms , ale wydaje mi sie ze nie bedzie takiego w internecie, no chyba ze chcesz poszukac programisty ale to nie do mnie.

Opublikowano

Jeżeli chcesz stworzyć własny sklep SMS [Zakładam, że chodzi Ci o stronę] to musisz się nauczyć 3 rzeczy. HTML + CSS + PHP. Do każdego z tych języków znajdziesz książki lub poradniki video za darmo w internecie. Zajmuje to trochę. Jeżeli chodzi o koszta to jedyne co, musisz ten sklep na jakiejś stronie postawić + domena.

Jeżeli potrzebujesz strony za tydzień, dwa, trzy to lepiej zapłacić komuś. Koszt stworzenia takiej strony to 300+ zł u "profesjonalnych" osób. Ale można poszukać na forum ludzi, którzy zrobią to do 100 zł. Ale nie wyczekuj nie wiadomo czego za 100 zł. [100 zł <- Strona nie responsywna, dokładnie nie sprawdzony skrypt, w którym jest wiele bugów i luk].

Opublikowano

Tak jak pisano.

PHP HTML CSS przyda się też oop, JavaScript, jquery, ajax.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...