Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jak utworzyć nowy profil w Ultimate Team?

Sozter55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Fife 15 UT i mam zrobiony juz profil mam tam 4 dywizje i wmiare dobry skład. Chcialbym sie zapytac jak zrobic nowy profil tak abym mogl zaczac Ultimate Team od zera skladajac nowy sklad zbierajac kase i dywizje wbijac od 10 tak jak np robia ludzie na YT ze zaczynaja jakas serie od zera. Powie mi ktos jak to zrobic?

Opublikowano

To raczej niemożliwe , jak byś miał 2 konta to byś zawodnikami z jednego na drugie przekładał i w 10 lidze byś miał super skład ;d ­

­

Opublikowano

mam Fife na PC ale np. taki Kamyk robi sobie nowe sklady co chwilke i zaczyna od zera ogladam go wiec jak by to bylo nie mozliwe to musial by miec z 3-4 fify kupione

Opublikowano

mam Fife na PC ale np. taki Kamyk robi sobie nowe sklady co chwilke i zaczyna od zera ogladam go wiec jak by to bylo nie mozliwe to musial by miec z 3-4 fify kupione

Z tego co mi wiadomo to kamyk gra na ps4, na ps wystarczy że zrobisz nowe konto playstation network i masz nowy profil w fut.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to kamyk gra na ps4, na ps wystarczy że zrobisz nowe konto playstation network i masz nowy profil w fut.

Kamyk gra na PS4 - potwierdzam xD Tak jak napisał Spyrek - na PS wystarczy założyć nowe konto PSN - i możesz grać od zera, jeśli natomiast chodzi o platformę PC - to musisz mieć nową FIFĘ, YouTuberzy często kupują "nowe" konta, zaczynając od zera. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...