Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry na globalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, postanowilem rozpoczac gre na globalu i mam kilka pytan.

1. Na ktorym serwerze jest najwiecej graczy?

2. Ktora klasa robi lepszy dps? Mysle miedzy magiem, a łowcą.

Edytowane przez Semyaz
Opublikowano

1. Wejdź do gry po prostu i ustaw sobie Population tam które są High to znaczy że są zajebane ludzmi :D (m.in Sylvanas, Burning Legion, Burning Blade itd.
2. Według mnie przyjemniej gra się magiem bo ma on wszędzie portale, żarcie sam sobie robi itd itp. Dps kręci niemały ale huntard niestety wygrywa bo jak sama nazwa mówi jest to klasa dla retardów, najłatwiej się nią gra, z reguły jest w top dpsie i w dodatku można zsolować niektóre rare. Także huntard chyba wygrywa.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Witam, postanowilem rozpoczac gre na globalu i mam kilka pytan.

1. Na ktorym serwerze jest najwiecej graczy?

2. Ktora klasa robi lepszy dps? Mysle miedzy magiem, a łowcą.

1) Jeżeli chodzi Ci o polską społeczność, to Burning Legion lub Defias Brotherhood.

2) Po co idziesz w klasy, które są chwilowo op? Graj tym, co Ci się podoba. Najlepiej wyjdziesz na tym. Patch na PTR wykoksował inne klasy i może tak być w następnym czasie. A co do wyboru pomiędzy magiem a łowcą, obaj robią dobry dps. Różnica to korzystanie z many/z peta.

1. Wejdź do gry po prostu i ustaw sobie Population tam które są High to znaczy że są zajebane ludzmi :D (m.in Sylvanas, Burning Legion, Burning Blade itd.

2. Według mnie przyjemniej gra się magiem bo ma on wszędzie portale, żarcie sam sobie robi itd itp. Dps kręci niemały ale huntard niestety wygrywa bo jak sama nazwa mówi jest to klasa dla retardów, najłatwiej się nią gra, z reguły jest w top dpsie i w dodatku można zsolować niektóre rare. Także huntard chyba wygrywa.

Żarcie można robić mając ogólnodostępny skill coocking np.. A co do uwagi o hunterach, widać mało grasz lub nie umiesz grać. Każdy caster jest łatwy, ale nie przesadzaj. Mag arcane spamujący trzema skillami, dudu na feralu zwłaszcza etc.. Poza tym hunterem za szybko nie dostaniesz się na inty z pugiem. Ba, nawet gildie już powoli rezygnują z nich na rzecz innych klas.

Opublikowano

Chłopie Hunter to klasa dla retardów? Jeżeli tak to sobie nią graj, bo jak widzę gówno znasz się na postaciach... Magiem gra się do dupy, bo jest nudny (klikanie 3 przycisków w pve) a na end game zabijanie mobów jest takie nudne, bo mag to typowo postać single target. A co do Huntera to szacun dla graczy, którzy ogarniają, bo to nie polega na staniu i strzelaniu, ale też ogarnianiu peta. Założę się, że nawet na racie 2000 nie siedziałeś...

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Chyba na tym forum to same huntardy grają :) kiedyś to może i cięzko się grało, teraz to jest klasa dla małpy, nie dośc że można strzelać z 2 końca areny, nie ma się strzał w plecaku, kiedy do ciebie gościu podbiegnie to nie zmienia ci bron na meele. Więc skończcie p******** że hunter to ciezka klasa, może kiedyś i była ale teraz nie sądzę :) I w ogóle gościu zadał 2 pytania więc czemu ciągle się pucujecie o to co ja napisalem? bez kitu co za lby ;]

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Chyba na tym forum to same huntardy grają :) kiedyś to może i cięzko się grało, teraz to jest klasa dla małpy, nie dośc że można strzelać z 2 końca areny, nie ma się strzał w plecaku, kiedy do ciebie gościu podbiegnie to nie zmienia ci bron na meele. Więc skończcie p******** że hunter to ciezka klasa, może kiedyś i była ale teraz nie sądzę :) I w ogóle gościu zadał 2 pytania więc czemu ciągle się pucujecie o to co ja napisalem? bez kitu co za lby ;]

Fajna jest dysproporcja na podobnym poziomie ilvl, jeden robi 40-50k dps a drugi połowę tego. Czym to idzie?<pyt. retoryczne>

P.S.

Jakoś jeszcze nie pokazałeś swojego łatwego huntera. Jeżeli tak bardzo żyjesz przeszłością, to może idź na privy vanilli/tbc etc.?

P.S. 2

Nie opowiadaj bzdur, to się temat wyczerpie.