Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top ele

kamil4183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam takie zapytanie, znalazlem na necie niby generator tokenow online. Więc założyłem nowe czyste konto e-mail, oraz nowe konto na FB. I podałem na tamtej stronie swój adres e-mail, wtedy zaczęło coś dodawać pod link na strone. Ale przed tą operacją wyłączyłem wszystkie programy oraz wylogowałem się z konto na necie (plemiona itp), oraz całkowicie wyczyściłem dane przeglądarki. I teraz nasówa mi się pytanie, czy mogę przez to stracić jakieś hasła/mogą mi zostać ukradzione konta ?

Opublikowano

­Chcesz wiedzieć, czy w razie kayloggera stracisz hasła? Może być gorzej. Strona mogła wgrać Ci wirusa na komputera, po czym rejestruje Twoje operacja w swojej bazie. Generatory online to praktycznie jeden wielki fake, nie nabieraj się nawet na coś takiego. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...