Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się odblokować rynek, kupując grę za 0.20 cent przez PSC?

TruZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy da się odblokować rynek, kupując grę za 0.20 cent przez PSC?

461_0xlady.png

Opublikowano

Z tego co wiem to Steam można doładować za min. 5 euro (no chyba, że chcesz wydać 0.20 z tej kwoty). Poza tym, nie musisz czegoś kupować, by mieć odblokowany rynek - wystarczy doładować Steam i poczekać 30 dni.

Opublikowano

omg.. umiesz czytać ? Chcę kupić grę bezpośrednio przez PSC za  x Euro.

461_0xlady.png

Opublikowano

Tak, kupując grę za najniższą stawkę również odblokujesz steam :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Tak, kupując grę za najniższą stawkę również odblokujesz steam :)

Nie prawda ;)) w 23 czy 25 mi zablokowali rynek kupilem gre za 0.19 nie odblokowali jak doladowalem 5 euro dopiero sie odblokowal

Opublikowano

Musisz najpierw doładować konto za 5 euro, a potem kupić byle jaką grę nawet za 0,01 centa jak znajdziesz i rynek po miesiącu się odblokuje ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kiedy gra kosztuje np 3,34 euro to po prostu klikasz ze chcesz kupic i np masz psc 5 euro to jak wpiszesz ten kod to nie zabierze Ci 5 euro tylko 3,34 czyli masz jeszcze resztki na tym kodzie, da sie, odblokujesz tak rynek.

A jeśli masz np na steam 1 euro to bierzesz kup przez portfel steam i jak gra kosztuje 2 euro to 1 euro moze byc z steam i 1 euro z psc.

Dziękuje.

Opublikowano

Masz jakieś resztki na psc np :D kuypujesz gre nie doładowując portfela lecz bezpośrednio! rynek sie odblokuje po miesiącu!

sygnatura.png

Opublikowano

No to kup i wbij na rynek i sprawdź czy masz podaną już datę odblokowania rynku :x 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Została wprowadzona nowa zasada, jeżeli konto nie było doładowane przynajmniej za 5 euro to rynek jest zablokowany. Ja kupiłem grę za 12 centów, bo csa miałem z polskiej strony i zablokowali mi rynek tydzień temu. Więc nie mówicie, że wystarczy obojętna kwota jak nie macie pojęcia, ludzie.

Opublikowano

Została wprowadzona nowa zasada, jeżeli konto nie było doładowane przynajmniej za 5 euro to rynek jest zablokowany. Ja kupiłem grę za 12 centów, bo csa miałem z polskiej strony i zablokowali mi rynek tydzień temu. Więc nie mówicie, że wystarczy obojętna kwota jak nie macie pojęcia, ludzie.

2 dni temu odblkował mi się rynek :) czekałem miesiąc a kupilem jakąś grę za 15 eurocentów :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...