Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loga glidii

metn3502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem przedstawić loga glidii stworzone osobiście. 

Piszcie co o tym sadzicie. :)

Jest wszystko: Skan i link do pobrania.

DOWLAND

ZAPRASZAM DO POBIERANIA I KOMENTOWANIA!! 

Opublikowano

Nwm ale nie widzę tych obrazków :P na razie się wstrzymam z lajkowaniem oraz opinią :P dodaj jak najszybciej te ss

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nwm ale nie widzę tych obrazków :P na razie się wstrzymam z lajkowaniem oraz opinią :P dodaj jak najszybciej te ss

Wystarczy ja YT 720p HD i będzie elegancko 

Popraw skany, skanujesz stronę, a nie plik. Czas do godziny 18 dnia jutrzejszego.

Wszystkie skany to skany stron!

Opublikowano

nie polecam tego pobierać,bardziej polecam autora pierdo.... (nie bede sie narazal na warny)...Zrobil 5paczek (pobralem dopiero dwie-zawartość=po 6 log co wazy ok. 4-5mb i wpierdzielone wideo 10mb drugie 16mb...Nie jest warte czekania (chodzi mi o catshare-pierw odczekaj minutę,-później 100kb/s)...
Zmienię swoją opinię jeżeli autor usunie wideo z plikow i wrzuci ponownie albo zmieni hosting na mega.co.nz najlepiej...Aktualnie oceniam na 0/10...Postawilem taka ocena gdyz liczylem na wiecej ikonek w 23mb paczka,czekajac ok 6min..Mam nadzieje ze przyjmiesz krytykę i coś z tym zrobisz...

Opublikowano

nie polecam tego pobierać,bardziej polecam autora pierdo.... (nie bede sie narazal na warny)...Zrobil 5paczek (pobralem dopiero dwie-zawartość=po 6 log co wazy ok. 4-5mb i wpierdzielone wideo 10mb drugie 16mb...Nie jest warte czekania (chodzi mi o catshare-pierw odczekaj minutę,-później 100kb/s)...

Zmienię swoją opinię jeżeli autor usunie wideo z plikow i wrzuci ponownie albo zmieni hosting na mega.co.nz najlepiej...Aktualnie oceniam na 0/10...Postawilem taka ocena gdyz liczylem na wiecej ikonek w 23mb paczka,czekajac ok 6min..Mam nadzieje ze przyjmiesz krytykę i coś z tym zrobisz...

Chodzi o to ze masz pokazane w każdej paczce jakie są loga.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...