Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cavanis.eu

FirmowaMetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uem98g.png

FexkgQ.png

Dawno, dawno temu w kraine Cavanis panował pokój, ład i porządek. 

Nie potrwał on jednak długo, ponieważ ludzie żyli lekkomyślnie a osoby władające państwem nadużywały swojej władzy.

Na kraj spadła okropna klątwa. Z nieba zaczęły spadać przerażające kamienie Metin, a piękne i dotąd nieskalane złem Cavanijskie pola zaroiły się od odrażających bestii i potworów.

Dotychczasowy władca Cavan Iv zamknięty został na najwyższym piętrze wieży demonów, gdzie pilnowany jest przez najsilniejszych wrogich bossów a Wszyscy dzielnie broniący państwa wojownicy zostali zgładzeni. 

Nad Cavanis zawisły czarne chmury, W kraju zapanował chaos i bezprawie.

Od tego czasu, przez około 1000 lat Królestwo podzielone jest na dwie frakcje Jinno oraz Shinsoo, w których władzę sprawuje bezlitosny tyran Ogr.Hecarim.

Większość, cudem ocalonych ludzi musiało porzucić swój dobytek i udać się do niewoli a tylko niewielu z nich nie poddalo się, kontynuując walkę w słusznej sprawie.

Jedyną myślą podtrzymującą ich nadzieję jest myśl o wybrańcu, który swoją siłą przewyższy wszystkich dotychczasowych wojownikków, pokona okrutnego władcę oraz wyswobodzi swój kraj z niewoli.

Czy jesteś nim Ty? Zdecyduj ! Czy dasz radę podołać wyzwaniu i uwolnić Świat Cavanis.eu od wszelkiego zła!

DnYhDQ.png

PREZENTACJA NIE JEST W 100% gotowa!
Maksymalny Poziom: 185 level z czasem bd updat'y
Typ serwera: Easy/Medium 
Ulepszacze: Tylko epiki
Kamienie Duszy: Maksymalnie +5 (35%)
Skile na P: od 5levela poprzez QUESTA !

TvIajw.png

UPKhCc.png

IxQ9Sp.png

Na Stronie Serwera

NIIuN6.png

OeecBS.png

88XV6y.png

Y1qG70.png

gYCULI.png

obKAZj.pngMzJnIe.png8CChvr.pngDmTSXu.png

a6jtN0.pngAqNdlO.png

JnC6iz.png

tJU9wF.png

hLnm7y.pngtoZleb.pngbFJ5NB.png

Flengm.png

CvFFV4.png

MbH1mz.png

1XwQ3m.png

CiB7Jw.png

D9GXeN.png

A6WPA3.png

l8v4DF.png

oc2XmN.png

yJh7te.png

CP8CpC.png

mL89C9.png

QfXUgN.png

7sIY6y.png

jGKuVy.png

RKnALM.png

ZY8FSW.png

pVfEuy.png

xlobJE.png

ywPuUC.png

lw0wRs.png

fa8zXd.png

R5lGzL.png

UmQAP8.png

TRn1JH.png

NWtEdI.png

FL3Iy1.png

Smu7fu.png

P1db1A.png

1tBPod.png

cMcjC4.png

ikHkTY.png

AsRsix.png

1CXw9Q.png

2iU9Ja.png

hvuXpZ.png

r2HXcR.png

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Nic nowego - powiedziałbym wręcz kopiuj wklej.

...................\/...................

Opublikowano

Polecam , powodzonka na starcie :3­

Podoba mi się ten "ItemBoard" fajna sprawa , chyba widzę to pierwszy raz ! :>

Mam dla Ciebie zasadnicze pytanie. Czemu kradniesz grafikę? Przykłady? Avatar R3specta - FanPage Lastvii.

Prezentacja tego oto serwera - Arisa. Daj sobie z tym spokój bo to jest denne.

Nie pozdrawiam, złodzieju.

Odkrywca
Opublikowano

Mam dla Ciebie zasadnicze pytanie. Czemu kradniesz grafikę? Przykłady? Avatar R3specta - FanPage Lastvii.

Ou ? , co kradne ? Czy ja się podpisałem pod tą grafiką ? zrobiłem edit pod prezentację , i nie napisałem że ja ją wykonałem.

Avatar r3specta ? czy ty jesteś chory ? ból dupy ? jest to wallpaper wzięty bezpośrednio z internetu.

Jak coś wbij na ts; ) "n-gamets.pl"

Również nie pozdrawiam , hejciku ;*

­

Opublikowano

Ou ? , co kradne ? Czy ja się podpisałem pod tą grafiką ? zrobiłem edit pod prezentację , i nie napisałem że ja ją wykonałem.

Avatar r3specta ? co jest kradzione ? bo nie zbyt czaje.. a fanpage lastivii ? o co z nim chodzi ? 

Jak coś wbij na ts; ) "n-gamets.pl"

­

Tło na fanpage lastivii: https://www.facebook.com/lastiviaeu/photos/a.667192753354636.1073741826.573170039423575/667192710021307/?type=1&theater

Avatar R3specta: http://scr.hu/2pul/bqhv6

Widzisz podobieństwo :D?

Opublikowano

ciekawie się zapowiada.

Dawno nie widziałem mapy metinów co jest moim zdaniem dobrym pomysłem.

4 strony swiata też dobra sprawa jak i z tym DT też jest na +.

Dla mnie ok wbijam na starcie ;>

mojasygnan.png

Opublikowano

Grafikę wykonywał phoenix w stylu darmowego layoutu arisy dla mnie także złodziejem nazywaj sobie ojca jak ci na to pozwoli, fanpage robił shaki, także trzymaj grzecznie język za zębami okej?

Sorry za ten ton, ale czasami mnie rozwala jak widzę humorki niektórych ludzi z mpc

Opublikowano

Awatar r3specta jest na free wallpaper , który można pobrać z internetu. Coś jeszcze ?

­

Ja nie grafik, takich rzeczy nie wiem, ale nigdy wcześniej tego nie widziałem, więc myślałem, że podjebane :D przepraszam.

Grafikę wykonywał phoenix w stylu darmowego layoutu arisy dla mnie także złodziejem nazywaj sobie ojca jak ci na to pozwoli, fanpage robił shaki, także trzymaj grzecznie język za zębami okej?

Fajne zachowanie administracji serwera śmieszku :D Nie polecam, dzieci.

Opublikowano

@Shaggy'

Wypraszam sobie, nie jestem administratorem tego serwera. Przeczytaj post do końca to zauważysz że przeprosiłem za swój ton i powiedziałem dlaczego go tak podniosłem. Także dostosuj się do tamtego posta, ja spadam, wszedłem tylko wyjaśnić sprawę prezki :)

Odkrywca
Opublikowano

Ja nie grafik, takich rzeczy nie wiem, ale nigdy wcześniej tego nie widziałem, więc myślałem, że podjebane :D przepraszam.

Fajne zachowanie administracji serwera śmieszku :D Nie polecam, dzieci.

Na początku się upewnij a potem kogoś oskarżaj. Ps nie chowam urazy ;).

2. Maxrik nie jest administratorem serwer'a ( widzisz już drugi raz oskarżasz kogoś bez upewniania się. )

­

Opublikowano

Jak najbardziej Polecam ;)

Dla wszystkich którzy piszą że to gotowiec !

Serwer był robiony przez wiele miesięcy od 0 ! Nie wiem gdzie wy widzicie że to gotowe pliki tak jak to  niektórzy piszą "Deila" albo jeszcze lepiej "Aline"  haha

Zapraszam na start ;) I życzę powodzenia Administracji.

12113099795230620771.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...