Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Carrowanie rankedów

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam obecnie jestem w Gold II moją pozycją na której najlepiej gram jest adc gram szczególnie dravenem i graves wiem że graves nadaje się do carrowanie bowiem dostał ostatnio delikatnego nerfa. Potrzebuje propozycji kim mogę carrować na bocie i parę zdań na temat dravena jak obecnie daje sobie radę. Uwielbiam nim grać gdyż lubię robić chory dmg a jak wiadomo draven ciśka nieziemskie krytyki. Czekam na propozycje. Pozdrawiam

Opublikowano

Draven daje sobie radę, jak zdobędziesz killa w early to już leci snowball. Co do postaci do easy carry to Kalista xD pozwól @Zarax że posłużę się Twoim postem:

Same plusy:

• Escape po każdym AA,
  • harras,
  • fajna pasywka i bonus na dmg, kiedy połączysz się z sojusznikiem i atakujecie ten sam cel,
  • duszek, który robi za warda,
  • dobry ult, który możesz użyć na sojuszniku w celu ataku innych, bądź umożliwieniu mu ucieczki,
  • stackujący się dmg z E,
  • łatwo stackować dmg na smoku/baronie, dzięki czemu działa to jak smite(przydatne w późniejszej grze).

Minusem jest to, że trzeba ogarnąć jej hard mechanikę. No i support musi umieć korzystać z ulta :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...