Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 0/2 - expienie kont na Volibocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. używam obecnie l# + volibota do expienia kont i jakoś wczoraj wprowadzili ten limit 0/2 gier na dzień (?)

ehhyTOx.pngPo 1 Dni 13 godzinach ten limit będzie zdjęty czy na stałe będe expić 2 gry na dobę ?

UggNk9.gif

Opublikowano

Status DISABLED FOR FREE USERS -> To znaczy że L# jest aktualnie niedostępny dla free userów

Jeśli nie zapłaciłeś, to masz 2 normale dziennie (nie wiem czy ARAM'y się wliczają)

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu to napiszę : Te 2 gry to normale ? czy mogę zagrać 2 rankedy ? 

@topic ; ten czas oznacz za ile godzin będziesz mógł korzystać z wersji dla free

#JebacSygnatury

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu to napiszę : Te 2 gry to normale ? czy mogę zagrać 2 rankedy ? 

@topic ; ten czas oznacz za ile godzin będziesz mógł korzystać z wersji dla free

Czas oznacza za ile godzin się odnowi limit.

Tylko 2 normale. Aby grać rankedy to 15$ :C

Opublikowano

Wyjdzie crack i format dyskow w dodatku, beka z cebulakow.

@topic jak nie umiesz czytac to nie wiem po co sie za cheatowanie bierzesz, bylo wyraznie napisane ze dla free userow tylko 2 normalne gry dziennie. Aktualnnie L# jest wylaczony dla free userow.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Na darmowym sharpie najwyżej możesz sobie 2 normale zagrać na 24 godziny, rankedy są tylko dla subków. 

I oczywiście 50 gier na boty (o ile się nie mylę).

Opublikowano

Wyjdzie crack i format dyskow w dodatku, beka z cebulakow.

@topic jak nie umiesz czytac to nie wiem po co sie za cheatowanie bierzesz, bylo wyraznie napisane ze dla free userow tylko 2 normalne gry dziennie. Aktualnnie L# jest wylaczony dla free userow.

Czy wy wkońcu zrozumiecie że przyczyną czyszczenia dysków nie był Cracked BoL tylko błąd autora vPred? Rzeczywiscie, miało to na celu "dać nauczke" crackedowcom ale jak widać odbiło się na wszystkich, ale to nie znaczy że wszystko co z nulled czyści dyski..

Na darmowym sharpie najwyżej możesz sobie 2 normale zagrać na 24 godziny, rankedy są tylko dla subków. 

I oczywiście 50 gier na boty (o ile się nie mylę).

Gry na boty jak i customy są bez ograniczeń.

Opublikowano

Czy wy wkońcu zrozumiecie że przyczyną czyszczenia dysków nie był Cracked BoL tylko błąd autora vPred? Rzeczywiscie, miało to na celu "dać nauczke" crackedowcom ale jak widać odbiło się na wszystkich, ale to nie znaczy że wszystko co z nulled czyści dyski..

Czy ty w końcu zrozumiesz,że nie było żadnego błędu,tylko ludzie z L# strollowali ich? Pewnie bomba czasowa to też przypadek xD

Opublikowano

I teraz wszyscy przeżucą się na Bol'a :D Ale to itak kwestia czasu, aż wejdzie #L Paid Cracked. Bacznie obserwujcie Nulled.IO

Wiesz raczej nie, każdy chyba woli zaplacic 15€ i miec wszystkie skrypty a nie 10€ za program i 40€ za samo evade + inne skrypty to c**j nie interes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...