Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Temat pewnie poruszany tutaj wiele razy, jednak jego wersje pewnie są przestarzałe i tak dalej. Za pomoc będę nagradzał plusami, a za jakieś trolle będę raportował, biznes jest prosty :D. W każdym razie w tym roku zdaję maturę, więc wolnego będzie trochę więcej. Mam zamiar przepracować dwa miesiące, tj. czerwie i lipiec, a potem jakieś bajlando. Wybieram się na dostawcę pizzy i gitara, ugadane wszystko - nawet firmowe auto dają do rozwożenia. Jednak właśnie zbieram na własny pojazd, nie wiem jeszcze jaki, ale do tego potrzeba mi jak najwięcej pieniędzy. I chcę jeszcze jakoś pozarabiać dodatkowo tylko nie mam pomysłu. Komputer może mi posłużyć jako narzędzie do pracy, mogę również włożyć jakiś niewielki wkład w tą czynność ~ dajmy na to do 100 złotych. Nie chcę bawić się w umieszczanie cracków na pewno w internety, bo mnie to nie jara. Jednak jestem otwarty na wszelkie propozycje, robienie ankiet, zakłady, wrzucanie muzyki (?). Nie wiem, nie znam się na tym, dlatego liczę na sensowne odpowiedzi.
Z góry dzięki.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Kupuj gry na steamie jako gifty przy megapromocjach -90% jakichś dobrych gierek, a potem sprzedawaj na allegro drożej.

Opublikowano

Handluj na allegro pierdołami. ja kupiłem ostatnio telefon za 400zł, wczoraj sprzedłem za 700zł

Co jeśli nie znam się na tyle na elektronice, żeby wiedzieć czy to bubel czy nie, czy ceny są adekwatne. Ktoś mnie może przecież dymać. Czy łatwo to sprawdzić?

­Robienie ankiet jak i wrzucenie muzyki odpada, pierwsze jest nieopłacalne, drugie nielegalne.

Może umieszczanie refflinków na facebooku?

Jest na to jakiś tutorial? Nigdy się w to nie bawiłem, więc no. Na ankietach serio mało się zarabia?

Sprzedawanie przedmiotow w grach

Warto jest przynolifić paręnaście h dla jakiegoś itemka? O jakich grach mówisz?

Wlamywanie sie do serwisow, szantaz administratora ujawnieniem bazy danych klientow. pare bitcoinow wylapiesz.

...

Kupuj gry na steamie jako gifty przy megapromocjach -90% jakichś dobrych gierek, a potem sprzedawaj na allegro drożej.

Jest na to popyt?

@myślę o wrzucaniu plików, bo łączę mam do tego dobre, tylko jak zacząć i jak to działa.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Mój kolega kupił kiedyś kilka kluczy CS:GO za 8zł, a potem posprzedawał po 40zł, sam od niego kupiłem za 35zł xD Megapromocje zwykle są w wakacje.

Opublikowano

Warto jest przynolifić paręnaście h dla jakiegoś itemka? O jakich grach mówisz?

Ja gram w Realm of the Mad God i sprzedaje pierscienie za 1$ ktore zbiera sie dosc szybko, zalezy od szczescia. W jeden dzien da sie zarobic 50zl

Opublikowano

Ja gram w Realm of the Mad God i sprzedaje pierscienie za 1$ ktore zbiera sie dosc szybko, zalezy od szczescia. W jeden dzien da sie zarobic 50zl

a czesto ludzie to kupuja czy tylko ty uzbierasz pierscienie i leza w plecaku az ktos laskawie zechce kupic

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Mój kolega kupił kiedyś kilka kluczy CS:GO za 8zł, a potem posprzedawał po 40zł, sam od niego kupiłem za 35zł xD Megapromocje zwykle są w wakacje.

Dobry pomysł, muszę pobrać steama i zacząć się tak bawić :3 Tylko czy jak się kupi taki klucz na steamie to się gra aktywuje, czy dostajemy jakiś ciąg cyferek?

I ile zajmie dojście do czegoś, w sensie trzeba pewnie któryś lvl wbić, żeby zaczęły dropić, czy to randomowo leci?

plusy przyznaję i dalej czekam :D

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Dobry pomysł, muszę pobrać steama i zacząć się tak bawić :3 Tylko czy jak się kupi taki klucz na steamie to się gra aktywuje, czy dostajemy jakiś ciąg cyferek?

I ile zajmie dojście do czegoś, w sensie trzeba pewnie któryś lvl wbić, żeby zaczęły dropić, czy to randomowo leci?

plusy przyznaję i dalej czekam :D

Kupuj jako prezent

Opublikowano

a czesto ludzie to kupuja czy tylko ty uzbierasz pierscienie i leza w plecaku az ktos laskawie zechce kupic

Ja wystawiam moje oferty na forum mpgh i tam te pierscienie leca jak swieze buleczki

@Nuts. wystarczy zwykle zaznajomienie sie z ekonomia jaka panuje w tej grze, drop leci 50% randomowo, 50% DPS, dojscie do maksymalnego lvla szybko trwa bo maksymalny jest 20, pozniej pijesz eliksiry ktore np. permanentnie dodaje Twojej postaci 1 def no i wbijasz tzw. fame dzieki ktoremu tak jakby przydziela Ci ,,dywizje''. Oczywiscie na poczatku Twoj zarobek moze byc tylko 1$ na 5 dni, ale po rozkreceniu sie na prawde wyciagasz niezle pieniadze :)

Mozesz zmaksymalizowac swoje zarobki, najpierw inwestujac. Kupujesz program (mozna bana wylapac), na miesiac kosztuje 15$, mozna jeszcze taniej na krotszy czas kupic. Ten program pokazuje Ci tzw. eventy (potworki ktore rzadko sie spawnuja i zazwyczaj wypadaja z nich dungeony) wiec zarabianie moze trwac nawet 10x szybciej. Oczywiscie, trzeba umiec. :p

Wydaje mi sie, ze chaotycznie Tobie to troche opisalem, jakbys mial jeszcze jakies pytania to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...