Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Przyśpieszenie" + program do nagrywania + przeglądarka.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Cześć, jaki program polecacie do nagrywania i sklecania czegoś? Chodzi mi np. transmisji ze steama, albo jakiegoś teledysku czy coś takiego. Nie musi mieć wielu funkcji do edycji itd. tylko być szybki i prosty. Co polecicie?

2. Chciałbym przyśpieszyć komputer. Mam na myśli wyrzucenie wszystkich niepotrzebnych plików, odinstalowanie jakiś gówienek, sprawdzenie czy wszystko śmiga jak należy. Sądzę, że narzędzie Windowsa średnio się do tego nadaję plus ma za mało opcji. Nie chcę przeinstalowywać systemu bo nie mam na to zwyczajnie czasu teraz (matura), a jednak zależy mi na tym. Jakieś rady?

@edit.
3. Jak mogę pozbyć się WSZYSTKICH reklam z przeglądarki?

Za wszelką pomoc będę wręczał (?) plusy.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

1.Do nagrywania polecam Action! a do sklejania Windows Movie Maker lub jeśli chcesz się pobawić efektami itp to polecam Vegas Pro 11/12/13 z pluginem Magic Bullet Looks.

2.Podstawowa optymalizacja systemu,na yt tego jest pełno.(format trwa max 1h)

3.AdBlock jeśli masz wirusy,zawsze możesz użyć AdwCleaner(rzekomo spowalnia kompa ale lepiej to użyć przed optymalizacją).

FRST nie pobieram ze względu na problem z "blokadą" i pisze mi że szkodliwy plik,przerzuć to na speedy.sh lub mediafire.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...