Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eden4story.de - Czy istnieje możliwość zmiany języka z niemieckiego na angielski?

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno jest możliwe częściowe przetłumaczenie poprzez wklejenie niektórych plików .TCD z angielskiego 4Story na polskie. Dokładnie chodzi chyba o te pliki:

TADEF, TAuctionTree, TClassInfo, TCountryInfo, i pliki TNPCXXXXXX (bez TNPCTemp)
TGodBall, THelp, TItem, TPortalRegion, TRaceInfo, TRegion, TSkill, TGodTower,
TItemMagic, TMenuItem, TMon, TMonShop, TMonthRank

Nie wiem czy to działa, nigdy nie sprawdzałem, ale taką instrukcje kiedyś znalazłem na przetłumaczenie EG na inny język. 

Opublikowano

Wszystko zalezy od antycheata, jedank pliki TCD sa odpowiedzialne za jezyk w grze:) Podmen TSTRING na ten z PLA, odpal gre i spr co sie bedzie dzialo, jak wystartuje podmien tepodanepowyzej :)

Opublikowano

Wszystko zalezy od antycheata, jedank pliki TCD sa odpowiedzialne za jezyk w grze:) Podmen TSTRING na ten z PLA, odpal gre i spr co sie bedzie dzialo, jak wystartuje podmien tepodanepowyzej :)

TString z PLa nie zadziala .

Uzyj Tinfo.tcd

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...