Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki ~250zł

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć ;)
zastanawiam się nad kupnem nowych słuchawek i mam do Was pytanko ;) 
lepiej kupić słuchaweczki hyper x cloud czy superluxy 688b+asus xonar dg?

i czy kupić tego xonara czy jest jakaś lepsza karta za tą cene? (może być używka).

chce przede wszystkim słyszeć pozycjonowanie przeciwnika itp (cs:go).

teraz mam zintegrowaną karte dźwiękową :v

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli chcesz dokładnie słyszeć przeciwnika to lepiej kup zestaw który napisałeś.

superluxy 688b + asus xonar dg(na dwóch znanych portalach aukcyjnych jest ich dużo)

Opublikowano

Jeśli chcesz dokładnie słyszeć przeciwnika to lepiej kup zestaw który napisałeś.

superluxy 688b + asus xonar dg(na dwóch znanych portalach aukcyjnych jest ich dużo)

a jeśli teraz by kupić hypery, a w przyszłości (za miesiąc) dokupić tą karte dźwiękową? :P

czy dużej różnicy pomiędzy tymi superluxami i hyperami nie ma?

Opublikowano

szymek ty i tak z silvera nie wyjdziesz, ale ci pomoge, heh.

mam hyperxy i aktualnie jeśli chodzi o csgo nie wymieniłbym ich na inne, ale jednak superluxy wiele mówi, że to najlepsze słuchawki jeśli chodzi o csgo, myślę, że ciężko będzie to ocenić, możesz zawsze zamówić obydwie, jedną zwrócić, superluxy na pewno dobrego źródła potrzebują.

Opublikowano

szymek ty i tak z silvera nie wyjdziesz, ale ci pomoge, heh.

mam hyperxy i aktualnie jeśli chodzi o csgo nie wymieniłbym ich na inne, ale jednak superluxy wiele mówi, że to najlepsze słuchawki jeśli chodzi o csgo, myślę, że ciężko będzie to ocenić, możesz zawsze zamówić obydwie, jedną zwrócić, superluxy na pewno dobrego źródła potrzebują.

A masz jakąś karte dźwiękową, czy integra? :D

Opublikowano

mam aim as372n, cos na poziomie xonara dx, dodam, że przedtem miałem hmc631, i imo hyperx w grze lepiej pozycjonują, wbrew temu co piszą wszyscy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...