Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interfejs Klienta (by me) .PSD

Iesabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet ladnie ci to wyszlo przerob na  zielony  to go zakoduje i wrzuce  w zielonym ładniej sie będzie prezentowac :P 

Specjalista
Opublikowano

Ładna grafika. Tak jak Sasori mówi jest możliwość niebieskiego PSD?

Jest PSD więc co za problem zmienić kolor :O.

Praca ładna. ;p

­

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

nawet ladnie ci to wyszlo przerob na  zielony  to go zakoduje i wrzuce  w zielonym ładniej sie będzie prezentowac :P

Ładna grafika. Tak jak Sasori mówi jest możliwość niebieskiego PSD?

Polskie społeczeństwo - nie dość że mają cały projekt pod ryjem to jeszcze narzekają.

Co to k***a za problem zmienić kolor mając psd?

Co do projektu to bardzo śliczny :)

Opublikowano

Polskie społeczeństwo - nie dość że mają cały projekt pod ryjem to jeszcze narzekają.

Zgadzam się ładne i schludne :) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Przepraszam, ale mi sie nie podoba :( takie mało roznorodne sie wydaje. Dodatkowo zastanawiam sie, jak dym, czy tam mgla, ktory jest na GUI zachowa sie przy zmianie rozdzialki. Mimo to + za wstaweczkę, na pewno komus sie spodoba i przyda. :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Wow! Świetny interface. Teraz niech go ktoś zakoduje i można by nawet na nim zarobić. Coś naprawdę wspaniałego. Powodzenia dalej.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAyahime

Ale nie masz za co przepraszać :D Wszelkie uwagi tego typu pomagają mi się rozwijać, więc bardzo się cieszę z Twojej wypowiedzi ;p Jak napisałem, całość wykonałem dawno temu, bez jakiegokolwiek planu czy przemyślenia, głównie w ramach ćwiczeń,więc wyszło jak wyszło ;)

DM2O42N.png

Opublikowano

weź ty człowieczku przymknij tą morde chociaż na troche,zbędne uwagi co do innych zostaw dla siebie,bo nie każdy jest tak wielce utalentowany jak ty i nie każdy potrafi sobie to zrobić bo np nie ma PS'a albo nie zna się na tym.

@topic interface nawet ładnie wyszedł,zostawiam +

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Interface ładny ale kolorystyka troszkę nie ta. jednakże zostawiam Lajka ;)

Opublikowano

Nie jestem tak zawansowanym grafikiem   jak ty mistrzu  nie potrafie zmienic koloru w photoshopie 

to nie tak ze nie mam ps-a i nie zamierzam sciagac dla jednego psd poprostu nie umiem  potrafie sie do tego przyznac .

Ale co tam jestes tak z*******y  nie masz sobie równych    co tam taki Sasori  jest ciotą zawsze masz wszystko lepsze od niego i od kazdego innego 

@topic  fajne te buttony channeli z  tym okrągłym smokiem :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...