Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Profitsms.PL, czy inny hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce uzywać profitsms.pl i mam pytanie czy to dobry hosting, żeby potem nie miec żadnych problemów!

i jescze jedno pytanie opłaca sie kupować controlcrafta? Czy lepiej napisać swój skrypt www?

Opublikowano

ja z profitsms nie miałem problemu jedynie początek miałem ciężki (domena .ovh) a co do controlcraft to powiem tyle jak sam napiszesz to wiesz na czym stoisz 

Opublikowano

Profit sms to nie hosting tylko firma obsługująca mikro płatności online tzw smsy premium.

Na proficie wszystko jasno jest opisane, w tabeli od razu podają ci jakie stawki otrzymasz na konto bez zadnych ukrytych kosztów gdzie jest naliczane jakies podatki opłaty i wgl niby prowizja jest duza ale oni z tego jeszcze odtrącają i w rzeczywistosci wychodzi tyle samo co profit. Ja sobie cenie uczciwosc i jasność więc wybrałem profit sms.

Jesli chodzi o control crafta, to on mi sie kojarzy z przewaznie słabo dopracowanymi serwerami które na mus muszą miec jakis itemshop więc biorą ten sklep i kupują. Ja sobie przerobiłem sklep kogoś innego który zezwolił na edycje i nawet sie nie podpisał. Po godzinie masz w miare rozbudowany sklep bez zadnych problemow z polaczeniem itd. Nie polecam żadnego z obecnych na tym forum sklepów, wiec jesli nie znasz podstaw html/css/mysql/php to juz lepiej kup jakis płatny skrypt lub poszukaj głębiej.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Polecam Ci profitsms. Solidna firma ;) Co do ControlCrafta to nie polecam. Słabe skrypty, pisząc samemu masz satysfakcję, oraz korzyści w skrypcie.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Controlcraft to gówno (50zł za licencje na skrypt który wygląda gorzej niż darmówki chodzące po forum) . Na sms sie nie znam

Opublikowano

Polecam nowy hosting który ma 1-2 msc. MicroSMS.PL :), Lepsze stawki niż na profitsms ale oferują lepsze rzeczy niż profit! 

A co do controlcrafta radzę jakiegoś kodera i grafika znaleźć albo u niego zamówić...

Opublikowano

ControlCraft - dziadostwo. Polecam neuStore (zz).

Co do obsługi SMS polecam CashBill. Najwyższe chyba stawki, dobra pomoc techniczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...