Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam rpg z trzeciej osoby

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam jakiegoś dobrego rpg tpp. Nie musi to być jakiś znany epicki rpg, po prostu coś dobrego. Jak Dark Souls tylko z normalnym poziomem trudności. Czyli chyba chodzi mi o takie zręcznościowe.

Z góry dzięki za pomoc. 

Edit

Dodam że edytor postaci mile widziany. 

Opublikowano

Skyrima grałem ponad 500h, i on tutaj nie pasuje, bo chodzi mi o taką grę, gdzie jest widok z 3 osoby i postać musi robić jakieś uniki, a nie tylko spamić lpm.

Risena zainstalowałem z cdaction, znudził mi się jeszcze na plaży. Pewnie to gra nie dla mnie.

Opublikowano

­Kingdoms of Amalur: Reckoning

Darksiders II

Enclave

Lords of the Fallen

Lords of the Fallen jak najbardziej pasuje do wymagań ale aktualnie jest dość drogi.

KoA to podobno mmo single player. 

Darksiders 2 mam, ale muszę wymęczyć do końca jedynkę.

Enclave mam, i mimo że jest stare chyba to nawet zainstaluję. Ale nie wiem czy postać jest tam wystarczająco mobilna. 

Opublikowano

Dziwię się, że nie przeszedłeś Wiedźmina 1, bo tak naprawdę każda kolejna część jest kontynuacją. Osobiście 1 bardziej mnie urzekła niż 2, dużo dodatków, modów.

Opublikowano

wejdz na tą strone: www.gry-online.pl/

i wyszukaj sobie odpowiednie kryteria

są tam wszystkie gry jakie kiedykolwiek powstały więc pewnie znajdziesz coś czego szukasz :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Wiedźmina 3, na prawdę, po mimu niektórych denerwujących aspektów tej gry wcale się na niej nie zawiodłem, ba, mam nawet chrapkę aby przejść ją od nowa. O ile miałem kiepską opinię do poprzednich części ze względu na grafikę / system walki i innych czynników, które mnie odpychały tak teraz mam wielką ochotę na przejście pierwszych dwóch części tej wspaniałej gry by zapoznać się z całą fabułą. Zapewne w tym momencie znajdą się osobniki, które sobie pomyślą "cholera, co za kretyn, zaczął od prawdopodobnie ostatniej części wiedźmina a teraz ma zamiar przejść wcześniejsze wersje", otóż takie jest moje podejście do niektórych gier - muszę zagrać w najnowszą, najbardziej oczekującą część by móc ocenić czy warto jest poświęcić czas na starsze części, to tak na marginesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...