Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry, parę pytań

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Obecnie moim top tierem jest KV-4, czy to prawda, że grinduję się tylko działo i jak najszybciej do ST-I?

2. Mam pytanie dot. drugiej wieży KV-4, czy ten "kapsel" (właz) jest weakspotem?

3. Jaka jest dobra i dosyć przyjemna linia medów, słyszałem że T62A/Object 100 ileś tam i SBT-1 są obecnie najlepsze.

4. Ostatnio jak grałem to wn8 czy tam 7 było od 0 do 3k (?), teraz jest od 0 do 10k, jakie są teraz widełki?

Jak będę miał więcej pytań to będę pisał.

Opublikowano

1. Jest to 8 tier, który nigdzie po za randomy miejsca nie znajdzie. Silnik etc. warto zbadać, ale ST-I jest lepszy, dużo lepszy.

2. I tak i nie. Potrzeba dużej penetracji, żeby go przebić, dla 175 rosyjskich jest nieprzebijalny, ale 200+ już wejdzie.

3. Ob. 140 ma wszystko, dla wielu najlepszy, STB-1 jest ciężki w rozgrywce i ma ciężką linię. Rób obiekta.

4. WN8 jest nieograniczone, najlepsi gracze mają po +/- 4k, przeciętny 1300-1500, @kYRA. 2500, ja 11k

Opublikowano

@Juri.

1. Chodzi mi o to czy to prawda, że na KV-4 potrzebny jest tylko 107mm i jak najszybciej grindować ST-I, czy warto robić wszystko inne i dopiero iść dalej.

3. Do Obj 140 lepiej iść przez A-44 czy T-44? Circon mówił, że oba są słabe, ale lepiej iść przez A-44.

4. Po zainstalowaniu XVM`a mam inne wartości wn, kiedyś miałem po prostu 700, a teraz 3500.

Opublikowano

@Juri.

1. Chodzi mi o to czy to prawda, że na KV-4 potrzebny jest tylko 107mm i jak najszybciej grindować ST-I, czy warto robić wszystko inne i dopiero iść dalej.

3. Do Obj 140 lepiej iść przez A-44 czy T-44? Circon mówił, że oba są słabe, ale lepiej iść przez A-44.

4. Po zainstalowaniu XVM`a mam inne wartości wn, kiedyś miałem po prostu 700, a teraz 3500.

Co do 4, ustawiasz na stronie xvm czy chcesz mieć wn7 itp

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@Juri.

Lepiej zbadac wszystko, zeby przyjemniej sie gralo.

Lepiej przez t-44, jest latwiejszy w grze.

Dziwny config xvm wgrales, wgraj inny.

Opublikowano

T-44 jest słaby? Śmiechu warte. xD

Oczywiście, że przez T-44, bo w porównaniu z A-44 jest świetny.

A od T-54 wszystko jest już piękne.

XVM konfigurujesz na stronie XVM'a. Domyślnie wyświetla Ci ocenę osobistą.

Opublikowano

T44 jest słaby jak na swój tier to prawda, ale czasami przy dobrym mm'ie można coś ugrać :)

Obie linie się znacznie różnią, a44 typowy do miasta t-43 jak to med,

ob416? Perfekt sniper, t44 no cóż słabsza wersja t54 :)

Na t-54 trzeba pomimo tego zarobić dobre 100k dośw+ żeby go wymaxować :)

1. Obecnie moim top tierem jest KV-4, czy to prawda, że grinduję się tylko działo i jak najszybciej do ST-I?

2. Mam pytanie dot. drugiej wieży KV-4, czy ten "kapsel" (właz) jest weakspotem?

3. Jaka jest dobra i dosyć przyjemna linia medów, słyszałem że T62A/Object 100 ileś tam i SBT-1 są obecnie najlepsze.

4. Ostatnio jak grałem to wn8 czy tam 7 było od 0 do 3k (?), teraz jest od 0 do 10k, jakie są teraz widełki?

1. Prawda
2. Zdecydowanie dużo wiecej dinga , niż cala wieża z przodu, bo to wieże w kw4 nie lubią dział +200mm peny
3. ob140 przez 416/ batchat ale przez lighty, a inne to już według upodobań, e50m, cieżki med, snajper, leo, strasznie pasywny, itd
4. Porównaj sobie z stron typu wot-life, wotlabs
Opublikowano

Jak będę miał więcej pytań to będę pisał.

1. Lepiej go wymaksować, bo będziesz się niepotrzebnie męczył przy wbijaniu doświadczenia na ST-I

2. Jest, ale niższe tiery mają problem z jego przebiciem (sprawdzone) Taka mała wieżyczka ze sporym pancerzem.

3. Podobno Object i STB-1 rządzą teraz na randomach. Robię linię do Leoparda (również przyjemna, aczkolwiek trudna linia) i nie mam porównania jako takiego, więc nie daje gwarancji że tak jest.

4. Tez coś takiego miałem, pomogła reinstalacja moda i wybranie innego "configu"

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

1. Lepiej go wymaksować, bo będziesz się niepotrzebnie męczył przy wbijaniu doświadczenia na ST-I

2. Jest, ale niższe tiery mają problem z jego przebiciem (sprawdzone) Taka mała wieżyczka ze sporym pancerzem.

3. Podobno Object i STB-1 rządzą teraz na randomach. Robię linię do Leoparda (również przyjemna, aczkolwiek trudna linia) i nie mam porównania jako takiego, więc nie daje gwarancji że tak jest.

4. Tez coś takiego miałem, pomogła reinstalacja moda i wybranie innego "configu"

Przyjemna, wątpię. 

9t to męczarnia jakich mało.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...