Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Bastet vs. Zeus vs. Ao Kuang

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Którą z wymienionych wyżej postaci bardziej polecacie? Chciałbym wiedzieć jak trudne one są i jak często trzeba nimi ćwiczyć.

Deadboy

Opublikowano

Ja polecam Bastet bo jest bardzo fajną postacią, nad którą też nie trzeba nie wiadomo ile siedzieć, ale spośród wyżej wymienionych to ona pod względem trudności będzie na 2 miejscu, na pierwszym jest Ao-Kuang. Zeus to łatwa postać, rzucasz 1 i starasz się trafić w bogów potem detonujesz 3 oczywiście lepszy dmg jest gdy błyskawice wokół siebie ma kilka postaci. Bastet też robi świetne combo i ma świetnego ulta, ale trzeba pracować nad celowaniem i mieć zmysł przestrzenny, wiedzieć gdzie wróg się poruszy. Ao-kuang to dla mnie czarna magia, wiem, że robi się go pod speed-atack i dla mnie osobiście jest najcięższą postacią. :D

Opublikowano

Nie zgadzam się z opinią wyżej.

Nie można ocenić poziomu trudności postaci dla każdego. To jest indywidualna sprawa czy lepiej gramy magami czy assasinami.

Najlepiej jakbyś wybrał sobie jedną z profesji i grał np. tylko magami. Ao kuang to jest taki mag pod hity zbliżony do assasina, i raczej nim się na mida nie chodzi. Zeusowi już bliżej do maga ale polega w dużym stopniu na damage z hitów. Bastet to assasin na którym skille są mocne i jej taktyka to walnąc skilla i uciekać. Nie da się wybrać najlepszej, najłatwiejszej, najtrudniejszej postaci, bo są to 3 zupełnie inne profesje.

Powiedz jakie tryby i linie lubisz grać najbardziej to Ci doradzę boga.

Opublikowano

Zeus może robi dmg, ale nie ma escape i strasznie łatwo go zabić.

Ao kuang natomiast dostał ostatnio buffa, ale jeśli skończy mu sie działanie 2 skilla, to praktycznie przestaje robić dmg.

Zdecydowanie polecam bastet, bardzo mocna w early, skok, dobry ult, przyzwoity dmg ze skilli.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...