Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Absurd z kartami przed płaconymi CSV Microsoftu!

Creation2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio pojechałem na zakup konta Xbox Live Gold do Media Expertu.

Pomyłkowo sprzedawca dał mi tę kartę przed płaconą CSV. Nawet nie zwróciłem uwagi, że to nie jest pożądany prze zemnie Gold, kiedy wróciłem do domu od razu wpisałem kod! Zdziwiłem się, że po prostu mi doładowało jakieś konto Microsoft, a nie dało mi Golda, pomyślałem, że muszę po prostu za te pieniądze mogę sobie już kupić tego Gold'a, a tu BUM! nie ma takiej możliwości, za tę kartę można kupić tylko gry i aplikację. Moim zdaniem jest to wielki ABSURD, że musieli zrobić dwie oddzielne karty: jedną do golda, a drugą CSV! Powinna być jedna karta CSV za którą można sobie kupić tego cholernego Golda, a dodatkowo mogła by zostać trochę reszty na jakieś gadżety. Kontaktowałem się z pomocą techniczną i (oczywiście jeśli mnie pracownik PT zrozumiał) powiedział mi po prostu, że tą kartą nie ma takiej możliwości. No i jestem, za przeproszeniem, 50 złotych w d***! 

Teraz pada pytanie do was - "forumowiczów", co uważacie o tym głupim ruchu ze strony Microsoftu?

"Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich" ~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

To jest prędzej temat do blog'a, ale napiszę moją opinię.

Witam!

Ostatnio pojechałem na zakup konta Xbox Live Gold do Media Expertu.

Pomyłkowo sprzedawca dał mi tę kartę przed płaconą CSV. Nawet nie zwróciłem uwagi, że to nie jest pożądany prze zemnie Gold, kiedy wróciłem do domu od razu wpisałem kod! Zdziwiłem się, że po prostu mi doładowało jakieś konto Microsoft, a nie dało mi Golda, pomyślałem, że muszę po prostu za te pieniądze mogę sobie już kupić tego Gold'a, a tu BUM! nie ma takiej możliwości, za tę kartę można kupić tylko gry i aplikację. Moim zdaniem jest to wielki ABSURD, że musieli zrobić dwie oddzielne karty: jedną do golda, a drugą CSV! Powinna być jedna karta CSV za którą można sobie kupić tego cholernego Golda, a dodatkowo mogła by zostać trochę reszty na jakieś gadżety. Kontaktowałem się z pomocą techniczną i (oczywiście jeśli mnie pracownik PT zrozumiał) powiedział mi po prostu, że tą kartą nie ma takiej możliwości. No i jestem, za przeproszeniem, 50 złotych w d***! 

Teraz pada pytanie do was - "forumowiczów", co uważacie o tym głupim ruchu ze strony Microsoftu?

Tak samo jest na PS3. Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie. Jak ktoś chce subskrypcję to kupuje subskrypcję na dany okres. Jak chce wirtualne pieniądze to bierze to. A to już twoja sprawa, że kupiłeś nie to. To tylko i wyłącznie twoja nieuwaga. 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...