Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patchowanie - zatrzymuje się na 208 MB (0 KBps)

HappyHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z patchowaniem którego wcześniej nie miałem, otóż przed pracą odpaliłem lola aby się patchował ale gdy wróciłem zamiast gotowego lola patchowanie stało w miejscu cały czas zatrzymuje się na 208 MB ( 0 KBps ) zresetowałem komputer, lola, wyłączyłem zaporę oraz antywirusa lecz ciągle zatrzymuje się na 208 MB a prędkość pobierania spada do 0 nie wiem co mam robić bo połączenie z internetem mam dobre 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Kiedyś tak miałem, ale po czasie normalnie szło. Spróbuj jako administrator odpalić.

Opublikowano

Jestem ciekaw po jakim czasie zresetowałeś PC. Wystarczy trochę cierpliwości..

Opublikowano

Musisz poczekać ok. 30 minut, a potem pójdzie pełną parą i na 99% znów się na 10-15 minut zatrzyma.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Musisz poczekać ok. 30 minut, a potem pójdzie pełną parą i na 99% znów się na 10-15 minut zatrzyma.

Kolego, przeczytaj post numer #9

Opublikowano

Odinstalowałem lola zainstalowałem od nowa i problem pojawia się ten sam tylko teraz patchowanie zatrzymuje się na 1125 MB ( 0 KBps ) zostawiłem lola na całą noc bo myślałem że coś ruszy ale nic się nie stało a połączenie z internetem mam dobre 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Spróbuj na inny język zmienić eng / pl i potem spowrotem :) Mi działało.

...................\/...................

Opublikowano

ok po wielu próbach okazało się że mam problem z moim dostawcą internetu wystarczyło że zmienię IP programem HotSpot Shield i jakoś powoli to ruszyło dzięki wszystkim za pomoc 

Temat do zamknięcia 

39052_zps71e43729.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...