Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hostingiem Minecraft.pl.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, z gory przepraszam za to, ze pisze w z malej litery, mam ta litere skopiowana z neta, bo u mnie na laptopie sie popsul.
Przejdzmy do rzeczy:
Mam problem z tym o to w temacie hostingiem,
zakupilem u nich serwer, na email przyszla wiadomosc w ktorej pisze ze realizuja zamowienie, to bylo o godzinie gdzies 13,14,12 lub przed nimi, teraz jest 19:05 gdy to pisze, do tej pory nawet nie moge zalogowac sie na konto, powie ktos czy to nie oszusci? lub poprostu ILE trzeba czekac?.

Opublikowano

Napisz do nich na bok. Lepiej nie kupywać serwerów z tych nie rozpowszechnionych hostingów na innych hostingach aktywacje serwera masz po kilku minutach od zamówienia usługi.

Opublikowano

Oczywiscie administracja, musiala popsuc temat, tak,,, popsuli. Widocznie tego hostingu jeszcze nie widzieli, i wpisali minecraft.pl zamiast hosting-minecraft.pl
wiec droga administracjo, jesli mam poprawic cos to piszcie do mnie, a nie zmieniacie i psujecie sens tematu.
Klik po strone

Opublikowano

aGU9JAe.png

Gdy to zobaczyłem to padłem.

Pierwszy raz widzę ten hosting. Brak informacji co to za firma prowadzi itp podali tylko Email więc mogę sądzić to to jest tylko pod kasę aby wyciągać od dzieci ale mogę też się mylić napisz do BOK w regulaminie napisali że do 24H odpisują.

Opublikowano

Kup se VPS'a u ovh.pl czy microvps.pl i se robisz co chcesz. Możesz tam zrobić serwer WWW, serwer MineCraft, TS w sumie to na co masz ochotę ;)

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu. Brak firmy, co podchodzi pod oszustwo. A jeśli to nie są oszuści, to sobie poczekasz, ponieważ profesjonalny hosting powinien aktywować serwer po kilku minutach.­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To podlega pod oszustwo, czyli, mozna ich podac do sadu

tak myslalem, ALE, i

opera przegladarka czasami ukrywa czesc koncowa linku, gdy sie loguje pisze ?e=badlogin cos takiego, czyli moze nie pamietam loginu/hasla, napisze na bok o to.

Opublikowano

Nie odzyskasz, będziesz miał nauczkę na następny raz żeby nie zakładać serwera na nieznanym hostingu. Teoretycznie mógłbyś to zgłosić, ale wątpię żeby ktoś ścigał ich za twoje 20/ 30 złotych.

Opublikowano

Po prostu dałeś się zrobić w banbuko na następny raz radze kupić serwer w  w zaufanym hostingu end*rchest.pl,fiberho*t.pl badz crafts*rve.pl

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Lepiej wybierać hostingi z bardziej zaufanych źródeł - typu Pukawka.pl lub CraftServe.

Pieniędzy raczej już nie odzyskasz, lecz masz nauczkę, żeby nie brać hostingów z niezaufanych źródeł i zero wiedzy na ich działalność. Po prostu hosting sam sobie zaszkodził, ponieważ będzie miał przez to co zrobił złą opinie - przynajmniej tak mi się wydaję.   

Opublikowano

Tylko ze jako ja chodzilo mi o sponsora i kumpla jednocześnie... Zabije mnie będę musial mu to powiedzieć jak mężczyzna ;c

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...