Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Status Konta : Weteran ?

Nekz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem ostatnio GP na allegro, wraz z aktywacją miałem status "Początkujący"

wbiłem 2 dni pózniej i mam status "Weteran"

czy mam rozumieć przez to że już cały czas bede miał tego Weterana ? bo jak pamietam kupowałem jakis rok temu GP to w statusie jesli sie nie myle miałem "Premium" czy coś podobnego

Opublikowano

Siemka, kupiłem ostatnio GP na allegro, wraz z aktywacją miałem status "Początkujący"

wbiłem 2 dni pózniej i mam status "Weteran"

czy mam rozumieć przez to że już cały czas bede miał tego Weterana ? bo jak pamietam kupowałem jakis rok temu GP to w statusie jesli sie nie myle miałem "Premium" czy coś podobnego

Pozmieniali nazwy po prostu kiedyś mogłeś mieć status Początkujący / Veteran / Premium. Veteran był dla tych co kiedyś płacili za grę kiedy był jeszcze płatny. Teraz status Veteran dostajesz po użyciu GP i znika Ci on kiedy GP się kończy.

Opublikowano

Podobno po użyciu 50+ GP otrzymuje się status weterana na stałe ;)

Kompletna bzdura. Możesz odpalić i 70 GP, a jedynym co dostaniesz będzie 70 miesięcy konta Premium. Po upływie tego czasu (o ile wcześniej nie zquitujesz) wracasz na poziom Startera i jesteś zmuszony kupić kolejnego GP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...