Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z hasłem

FikusPL

Pytanie

Opublikowano

Próbowałem usunąć hasło z konta programem Hirens Boot CD.Wybrałem opcje zmiany hasła.Hasło zmieniłem na 123456.Zatwierdziłem zmiany,a następnie zrestartowałem komputer.Problem w tym,że powstało konto Inny Użytkownik,a hasło które ustawiłem nie działa.Chciałem zrobić dowcip koledze.Gorzej jeśli hasło zmieniło się na jakieś z dupy i nie będzie się dało zalogować ;d

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbootuj linuxa na pendriva/plyte, odpal i w folderze system32 podmien utilman.exe na cmd.exe. Nastepnie odpal normalnie windowsa i w ekranie logowania po lewo na dole masz taki przycisk z pomoca, jak klikniesz to uruchomi sie terminal z prawami administratora, tam elegancko zmienisz haslo poleceniem net user login nowehaslo albo po prostu dodasz nowego uzytkownika z prawami administratora poprzez net user konto1 haslo1 /add, net localgroup administratorzy konto1 /add

caly sposob dziala tylko na systemach vista, 7 i pewno wyzej.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

No to coś Ci nie wyszło kolego z tym dowcipem.

Tak to jest, gdy się używa propgramy, których używać się nie potrafi, jest program do łamania haseł( poszukaj w google ), jest także metoda przez rejestr systemu, lecz nie sądzę, abyś sobie z tym poradził.

Bardzo pomocny i na dodatek motywujący post. :P

@@FikusPL

Spróbuj ponownie zmienić hasło, tym razem nie ustawiaj żadnego, zostaw puste pole.

Opublikowano

Po co zmienić, wystarczy zresetować hasło i je potem ustawić, mniej problemów z tym.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No to coś Ci nie wyszło kolego z tym dowcipem.

Tak to jest, gdy się używa propgramy, których używać się nie potrafi, jest program do łamania haseł( poszukaj w google ), jest także metoda przez rejestr systemu, lecz nie sądzę, abyś sobie z tym poradził.

Opublikowano

Robiłem to według poradnika.Wszystkim działało ale mi coś dupneło xD

Jak jest jakaś metoda to powiedz xD

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...