Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wii, Psp, Ps2, Plastation3, Xbox 360

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo... Ja jestem pc-towcem i mam zamiar sobie kupić jakąś konsole... Chciałbym abyście powiedzieli mi czym się różnią te konsole: Wii, psp, ps2, plastation3, xbox 360... I powiedzcie co najlepiej kupić i dlaczego...

Nothing to do here.

Opublikowano

PS3 albo Xbox 360 - dużo gier spoko grafa, jeżeli kasy na gry nie masz to xbox (piraty) gdyż ps3 nie da sie przerobić.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

PS3 albo Xbox 360 - dużo gier spoko grafa, jeżeli kasy na gry nie masz to xbox (piraty) gdyż ps3 nie da sie przerobić.

A Wii??? Ono jest najtańsze ;d A ceny gier na xboxa powalające

Nothing to do here.

Opublikowano

A i coto te piraty?? (Jak w opisie pisze nie jestem wybornym konsolowiczem ;d

Nothing to do here.

Opublikowano

Piraty to są pirackie gierki - nie orginalne, na Wii nie znajdziesz takiej ilości gierek jak na Xbox 360 czy ps3.

Nie pisz 2 postów jeden pod drugim tylko używaj opcji edytuj.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A zastanawiam sie również nad kupnem konsoli i nie wiem czy kupic ps2 czy już xboxa 360 możecie mi napisać które jest lepsze i dlaczego? xP dam +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

xbox o wiele wiecej gier, lepsza grafika, nowsza przedewszystkim, no i można bez problemu piraty robić, a minusy to cena i musisz przerobić, nie można grac przez sieć :P z poratami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja kupiłem ps 3 za 1100 zł nowego -.- mam i xboxa i ps 3 ps3 jest lepszy graficznie techincznie etc :

PS 3

-Gry przez neta za free

-Dobra parametry sprzętu ;>

-Blue rey (czy jak to się piszę :D)

-Lepszy graficznie

Xbox 360

-zajebiste joisticki ;D

-Fajny interfejs

-Dużo gier po pl których nie ma na psa :>

-Microsoft zbytnio się nie zajmuje xboxem dla tego jest w tyle w porównaniu do PS3 do tego trzeba płacić za neta ...

No i chyba all ..

Ogólnie polecam ci ps3 na pewno bd z niego zadowolony :>

DaPik@

Piraty to są pirackie gierki - nie orginalne

Piszę się oryginalne ^^ moderator i takie błędy :D

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Najwiecej pirackich gier jest na xbox 360 ale musisz miec przerobionego

aa i jak bedziesz mial przerobionego i bedziesz probowal po necie grac moga ci konsole zbanowac

ps2 syf sam mam ponad 200 gier i nie mam w co grac wszedzie pizdowata grafika

w wii sie na machasz padami

wybierz pomiedzy ps3 a xbox360 ja wolal bym ps3 lepsza grafika i lepsze gry sa

xbox360 on tez nie jest zly jest dobre jest to ze jest duzo gier na niego

np na torrenty.org masz na ps3 tylko 35 wstawek a na xboxa360 641

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam psp , ale niestety dziadowski soft , ktorego sie nie da przerobic -.- psp jest najlepsze w tym ze mozna je wszedzie zabrac . a tak to pewnie ps3 bym wybral

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam Wii i PSP. Machanie Wiilotem przed ekranem na Wii sprawia wielką radocha ^^ Ale niestety jest mniej poważnych tytułów niż na PS3 czy na xBoxie ;/ Aktualnie jak wychodzi coś nowego które jest warte pomachania pilotem to oczywiście gram. Świetnie się gra w multi (jest wiele fajnych gier) Jak są znajomi można non-stop maniaczyć na Wii ^^ PSP zabieram ze sobą wszędzie więc jest to wielki + Jeżeli chcesz maniaczyć samemu w gry polecam xBoxa 360 lub PS3, a jeżeli wolisz maniaczyć w kilka osób polecam Wii ^^ PSP uważam za dodatek do którejś z konsol stacjonarnych. Co do przeróbki Wii jest dosyć tania. Gry są dosyć drogie, więc warto przerobić ^^ PSP można przerobić w domowym zaciszu (5min roboty...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...