Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest już w pełni Polski dubbing ? misje/przechodnie !

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Czy jest już w pełni dubbing Pl w Neverwinter Online? Kiedyś pamiętam (z 1 rok temu)  pobrałem Neverwinter i wprowadzenie było z Polskim dubbingiem :)                                                                       Było świetne bo nie trzeba było nic czytać ;)

(pobrałem grę jakieś 5-6 dni temu) Nie było dubbingu Pl nawet na początku gry chociaż miałem ją ustawioną na j.Polski. 

Napisy Pl i dubbing ang. 

jednakże spotkałem gracza (Polaka) z którym pograłem z 1h , powiedział mi że on ma w pełni wszystko spolszczone...

Dubbing Polski i nie tylko we wprowadzeniu lecz w każdej misji a nawet u przechodniów są głosy Polskie !!!

Czy to prawda??? (w sumie dlaczego miałby kłamać) i jak to ustawić???

Opublikowano

Ale w ustawieniach nie mam w ogóle opcji ustawienia Dubbingu... 

Jak by ktoś był tak dobry i mi wysłał ss-a gdzie to zmienić :D Lub napisał dokładnie xD

Idę jeszcze poszukam ale wątpię bo tego nie widziałem :P

Może masz ustawiony język gry polski jednak dubbing angielski, sprawdź dokładnie w ustawieniach.

A tak w ogóle mówisz o ustawieniach podczas uruchamiania gry czy już w opcjach podczas gry??

Ide spr. jeszcze raz może znajde :D

Opublikowano

Może masz ustawiony język gry polski jednak dubbing angielski, sprawdź dokładnie w ustawieniach.

I w ogóle masz Dubbing? Czy zgadujesz że już jest ?

Widzę że wprowadzasz w błąd bo szukam i nic nie ma... jest język gry który mam na pl ale nie ma dubbingu...

A nie wydaje mi się że jestem ślepy !

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma póki co nie ma kompletnego polskiego dubbingu. Obecnie jest on tylko na pierwszą misję i nie prędko to się zmieni zważywszy na to, że temat jest wałkowany od 2013 roku.

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma póki co nie ma kompletnego polskiego dubbingu. Obecnie jest on tylko na pierwszą misję i nie prędko to się zmieni zważywszy na to, że temat jest wałkowany od 2013 roku.

A jeśli nawet jest jedynie na 1 misje to jak go włączyć na 1 misje? Bo  mam po Ang. 

Opublikowano

@TraV

Powinien ci się on automatycznie podmienić w momencie zmiany na polską wersję językową. 

Dziwne bo sięnie podmienił ;p mam wszystko ang. od początku do końca. :P Tylko napisy pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...