Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V przy wyciąganiu broni w aucie gra crashuje

extara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , przy wyciąganiu spluwy W AUCIE gra po prostu dostaje crasha i sie zamyka.
Dodam jeszcze że przed 10 % ukończenia gry wszystko działało i można było strzelać zarówno z motorów jak i z aut :/.
Nie mam pojęcia co sie stało , dzieje sie tak od kiedy skończyłem misję u Jubilera <jakies 11%>

Nudy ;c

Opublikowano

Cześć,

mógłbyś podać specyfikację komputera? 

Pozdrawiam,

SCPD

SCPD...SCPD...SCPD

Pomoc wszędzie...i tutaj.

Opublikowano

intel i5 760 , radeon 5670 , ramki ddr 3 8 gb corsair , zasilacz nie pamietam >.< , ale wiem ze 850 w albo 750 cos takiego.

Nudy ;c

Opublikowano

Z tego co ja wiem, to karta graficzna jest trochę za słaba, procek chyba jest ok, ale zasilacz podaj.

Pobierz program Speccy i tam będziesz miał zasilacz lub pobierz Everest Home Edition.

SCPD...SCPD...SCPD

Pomoc wszędzie...i tutaj.

Opublikowano

zaczołem nastawiać wysoki priorytet i wszystko ok , postaram sie zmienic karte graficzna ale to do roku czasu , dzieki za pomoc :)

Nudy ;c

Opublikowano

zapomniałem dodać ze mam wersje cebulaczkową <jesli wiecie o co chodzi :s>

co do odpowiedzi Matt , dzięki bardzo teraz ustawiłem tylko w settingsach na off , ale po szkole ogarne czy juz nie crashuje :3 dzieki jak narazie.

Nudy ;c

Opublikowano

zapomniałem dodać ze mam wersje cebulaczkową <jesli wiecie o co chodzi :s>

co do odpowiedzi Matt , dzięki bardzo teraz ustawiłem tylko w settingsach na off , ale po szkole ogarne czy juz nie crashuje :3 dzieki jak narazie.

Nie pomagamy piratom.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...