Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim tierze kupić premium?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z racji tego że premium jest dość tanie a mam hajs na Steam zastanawiam sie nad kupnem premium, ktoś z was już je ma ? 

Jak na razie mam T3 i nie wiem czy kupić teraz czy wbić tak z T7 i dopiero wtedy 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja korzystam regularnie. Pierwsze kupiłem na T4 i w 1 dzień wbiłem T6. Na T6 grałem bez żeby zarobić expa, a że nie grałem całym dniem to tak wyszło że grałem na "czysto". Zmieniłem armor i premka i rush do T10, na którym z premką sie robi krocie.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Na każdym się opłaca ;) z każdego tieru masz 2x kasy czyli niezależnie na którym jesteś poczujesz różnice, hoć proponowal bym na t10 bo czesci do tx1 sa w luj drogie tak samo musisz miec ogromna liczbe techpointsow na rzeczy :) bez premki by sie czlowiek zameczyl wbic na tx1

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Ja korzystam regularnie. Pierwsze kupiłem na T4 i w 1 dzień wbiłem T6. Na T6 grałem bez żeby zarobić expa, a że nie grałem całym dniem to tak wyszło że grałem na "czysto". Zmieniłem armor i premka i rush do T10, na którym z premką sie robi krocie.

Na każdym się opłaca ;) z każdego tieru masz 2x kasy czyli niezależnie na którym jesteś poczujesz różnice, hoć proponowal bym na t10 bo czesci do tx1 sa w luj drogie tak samo musisz miec ogromna liczbe techpointsow na rzeczy :) bez premki by sie czlowiek zameczyl wbic na tx1

Bo chciałbym kupić odrazu za miesiąc i niewiem czy dałoby rade w ten czas nabić chociaż ten T10 

Odrazu mam 2 pytanie lepiej robić snajpera[nie pamiętam jak te działka sie nazywają] czy SMG na T4 ? Bo przy tym nowym trybie to na 13 lvl tymi SMG nic nie robiłem a ci snajperzy zabijali mnie na hita :/

Opublikowano

Żeby snajperem (rail cannon) cos zdzialac trzeba miec snajperke z wyzszego tieru np. Na t4 miec snajperke t5. A w miesiac to ja na t10 bez premki wbilem ale to zalezy tez ile grasz dziennie ;) mysle ze z premka grajac 2h dziennie spokojnie wbijesz na t10

wagner.jpg

Opublikowano

Żeby snajperem (rail cannon) cos zdzialac trzeba miec snajperke z wyzszego tieru np. Na t4 miec snajperke t5. A w miesiac to ja na t10 bez premki wbilem ale to zalezy tez ile grasz dziennie ;) mysle ze z premka grajac 2h dziennie spokojnie wbijesz na t10

:) Ok dzięki 

Znasz może kogoś z T4/T3 kto jeszcze w to gra bo samemu to nudno. A gdy pisze na czacie czy gra ktos T4 zaraz widze "Spierdalaj","Nie","Łubu Dubu"  W sumie sie nie dziwie bo średnia wieku tam to 11-14 lat xD 

Opublikowano

Są zapisy na wspólną gre, zaproś z tamtad kogos ;) od jutra jak cos moge sb pograc z tb jak chcesz, co za problem sb zrobic cos na t4 xD jak cos pisz gg/pw.

wagner.jpg

Opublikowano

Są zapisy na wspólną gre, zaproś z tamtad kogos ;) od jutra jak cos moge sb pograc z tb jak chcesz, co za problem sb zrobic cos na t4 xD jak cos pisz gg/pw.

Napisałem tam ale ta gra nie jest zbyt popularna na tym forum 

Ok napisze :) 

Wyjdzie mniej więcej na to samo ;)

Ok To robię SMG :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...