Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy włączaniu i patchowaniu

MrHubciooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey :D

Ostatnio chciałem wrócić do LoL'a po jakiejś rocznej przerwie + komputer mi sie zepsuł i mam teraz trochę słaby i stary :/ No ale przejdźmy do tematu.. Zainstalowałem launcher, no i włączam go a tu taki problem "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000001d). Kliknij przycisk ok aby zamknąć aplikację." (całość w załączniku). No i poczytałem o tym i ktoś poradził żeby w pliku system.cfg zmienić region na EU i wyłączyć transfer P2P. Po tym launcher się włączył normalnie (o dziwo nie ten nowy ale stary) ale wczoraj nie skończyłem instalować (baardzo długo trwało bo mam słabego neta) więc chciałem dzisiaj dokończyć.. Znowu ten sam błąd, przestawiłem region i włączył się. Po tym jak pobrał się patch (5.8) wyskoczył następny błąd "Update failed" (całość w załączniku) i jak narazie nic z tym nie zrobiłem bo nie wiem co..

Dziękuje za pomoc :)

błąd1.bmp

błąd2.bmp

Opublikowano

Hm.. wydaje mi się, że pomoże ci całkowite usunięcie lola z systemu poprzez format.. aczkolwiek nie jestem pewna. Zobacz czy masz odinstalowane wszystko ze starego klienta i zobacz od nowa. 

Opublikowano

Hm.. wydaje mi się, że pomoże ci całkowite usunięcie lola z systemu poprzez format.. aczkolwiek nie jestem pewna. Zobacz czy masz odinstalowane wszystko ze starego klienta i zobacz od nowa. 

Już zadziałało :) Nie wiem jak ale wszystko się pobrało i mogę włączyć.. Tylko teraz jest problem przy włączaniu meczu ponieważ wywala mi błąd "Wystąpił problem z aplikacją League of Legends Client i zostanie ona zamknięta" :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...