Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Pierwszy filmik na YT, Metin2.pl

DrzazgAA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! ;) fajnie, że zaczynacie coś nagrywać

bardzo dobrze, że próbujecie mówić w filmiku, to w jaki sposób to mówicie jest w miarę przyjemne dla ucha (chociaż, chyba za dużo bezsensownego przeklinania jak dla mnie ;p )

nie wiem czemu miały służyć te przerywniki (przerwy techniczne) -> ale raczej były zbędne

nie wiem w jakim programie nagrywacie, ale jakość jest raczej fatalna, tak jak jakość dźwięku (cały czas coś buczy)

też nie wiem w jakim programie obrabiacie, może to jakość ostateczna przez program jest spieprzona

rady:
na pewno nagrywajcie dalej, ja akurat lubię filmiki takiego typu

pooglądajcie tutków odnośnie dźwięku

a jeżeli chodzi o jakość nagrania, to ja osobiście polecam frapsa, chociaż też są inne ciekawe programy

jeżeli chodzi o montaż, no to sony vegas z ustawieniami HDV 720-30p (1280x720; 29,970 fps),

a renderując 6 Mbps HD 720-30p Video

zapraszam też na mój kanał, też dopiero co zaczynam ew. jakbyście czegoś potrzebowali to gg8677754

https://www.youtube.com/channel/UC50Mq9KfHRrzvFGLGxvTSIA

Opublikowano

Te przerwy wynikły z tego , że nagrywaliśmy za pomocą Bandicama i czasami po prostu był mały fail i ciężko to było zatrzymać. Zaczynamy też z własnym obrabianiem tego i to są początki . Dzięki za rady , na pewno się przydadzą . Odezwiemy się z pewnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...