Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiac na skiny ?

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak moge zarabiac na skiny ? obstawiam, ale tak po trochu, ok 0.50€, bo jak wiecej to moge przejebac  i gowno, a nie znam wszystkich druzyn :C mam skiny warte 2€ około, jak mogę zarobić na te skiny ? ( bez wkladania realnej kasy )

albo zna ktos druzyny dzisiejsze ktore graja, ktore w 100% wygraja ? bo ja ich nie znam, help ;)

Opublikowano

Nie ma takiej drużyny, która wygra na 100%.

Obstawiaj - dobry sposób na zarobek.

Trade'uj - Trade'uj się z innymi tak abyś ty wyszedł na +.

Oczywiście obstawianie meczy wychodzi bardzie na "plus", gdy jesteś w posiadaniu bardziej wartościowych przedmiotów.

Co do obstawiania:
Polecam skorzystać z analiz meczowych na Facebooke'u, grupach społecznościowych Steam bądź MPC:

http://www.mpcforum.pl/forum/940-lounge/

Opublikowano

do ile € uzbierac i co kupic i potem tredowac ?

Najlepiej?

Kose.

Najlepiej na nich zarobić, oczywiście jeżeli znajdziesz dobrego kupca, który zaproponuje godną cenę.

Zarobkiem może być również "Steam Gift" - zarobek ten opłacalny jest przy przecenach np. Counter-Strike'a.

Kupując gre na przecenie np. Counter-Strike'a, który normalnie kosztuje 10 euro a na przecenie 5 euro jesteś na "plus", gdyż po zakończeniu się przeceny sprzedasz go za cenę stałą.

Opublikowano

chodiz mi o np. ak red line czy cos bo nie bede zbiral 1300  € bo w pare lat nie uzbieram :D

Redline dobry item do obstawiania na start.

Opublikowano

Teraz dropią chroma case 2 które są warte +/- 1.5 euro, warto je od razu sprzedawać bo cena cały czas spada.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Za darmo nic nie ma. Naucz się wkońcu. Trzeba coś z siebie dać żeby coś otrzymać. Najlepiej stawiać jeden euro na te drużyny, które mają formę i jakieś szanse na wygranie, a mało jest na nie obstawione. Można zarobić sporo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...