Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę inwestorem projektu metin2

Dev Gumiś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na samym początku pragnę zaznaczyć, że nie szukam osoby, która chce postawić serwer na miesiąc, aby szybko zarobić. - Chcesz tak? Nie masz nawet po co pisać. Interesuję mnie tylko i wyłącznie poważne projekty. Nie będę się rozpisywał kim jestem, gdzie pracuję, co robię. Nikomu to do szczęścia nie potrzebne i nie każdego to interesuje. Będziecie chcieli się dowiedzieć czegoś z poza ogłoszenia zapraszam do kontaktu.

Pragnę dodać, że posiadam zarejstrowaną działalność gospodarczą.

Oferuję :

- profesjonalne podejście do projektu,
- stały kontakt,
- maszynę VPS pod prace nad plikami serwera,
- maszynę DEDYKOWANĄ OVH - parametry ustalimy po wstępnej rozmowie,
- maszynę VPS z systemem linux osobno pod stronę jak i forum,
- zestaw grafiki(prezentacja, client, strona, patcher itp.) wszystko co będzie potrzebne,
- oskryptowany layout strony(koder do wyboru),
- forum IPB + zakup licencji,
- serwer TS3 128-512s licencja ważna do 1września 2016r,
- hostingi fast dl pod clienta,
- hosting pod autopatcher,
- reklamę projektu w trakcie prac,
- reklamę u youtuberów oraz na różnych stronach np. metin2mod, metin2list etc, - podsyłacie kogo chcecie + kontakt do niego. Wstępnie dogaduję i opłacam serię,
- współpracę z radiem internetowym(400-800słuchaczy) - reklama serwera na live,
- brak wtrącania się w sprawy serwerowe, nie interesuje mnie jaki serwer zrobisz, liczy się efekt końcowy,
- pełny dostęp do maszyny /root/ a nie sam user na maszynie która jest współdzielona z innymi osobami które są sponsorowane,
- podział zysków pół na pół,

Oczekuję :

Nie interesuje mnie jaką masz przeszłość, co robiłeś etc. Jesteś uczciwy wobec mnie, ja jestem wobec ciebie.
- profesjonalnego podejścia do projektu,
- zaangażowanie, poświęcenia, staranności i ogólnego przyłożenia się do pracy,
- doświadczenia(myślę, że serwer na src to dobre rozwiązanie),
- realne myślenie (proszę bez bajek typu "zasponsorujesz mnie gwarantuję 5k online i 40tyś zł miesięcznie"),
- dostępność(stały kontakt facebook, gg, telefon),

Jeżeli przeczytałeś moje ogłoszenie i stwierdzasz, że spełniasz wymagania oraz odpowiada ci moja oferta skontaktuj się ze mną :)

Kontakt : PW

Zainwestuję w projekt Metin2. Więcej informacji ----> tutaj <----

Opublikowano

po pierwsze, ty nie pracujesz bo masz 16 czy 17 lat, po drugie jesteś biedny, po trzecie jesteś cannzasem, pozdrawiam i nie polecam ze względu na jego uczciwość i brak pieniędzy. Ponadto nie potrafisz sam ogłoszenia nawet skonstruować tylko kopiujesz od konkurencji(Tomka).

Opublikowano

po pierwsze, ty nie pracujesz bo masz 16 czy 17 lat, po drugie jesteś biedny, po trzecie jesteś cannzasem, pozdrawiam i nie polecam ze względu na jego uczciwość i brak pieniędzy. Ponadto nie potrafisz sam ogłoszenia nawet skonstruować tylko kopiować od konkurencji(Tomka).

Kto to jest Cannzas? Możesz uzasadnić swoją wypowiedź? Chętnie posłucham. Nie znasz mnie, a oceniasz czy pracuję? Biedny? czy ja wiem... Na wszystko mi wystarcza.

Opublikowano

Kto to jest Cannzas? Możesz uzasadnić swoją wypowiedź? Chętnie posłucham. Nie znasz mnie, a oceniasz czy pracuję? Biedny? czy ja wiem... Na wszystko mi wystarcza.

Cannzas to takie coś jak Asfen + Mikołajek aka. technik z Arutana. Może gdyby ich trzech zebrać nauczyli by się czegoś.

Cannzas - serwery dla hajsu

Asfen - nieudacznik, ale coś tam ogarnia

Mikołajek aka Aquador - technik arutana, który praktycznie nic nie umie. Jarał się, że jego serwer będzie pompą, a wyszło gówno jak zwykle. Tak jak jego DariaMT2.

Ogłoszenie wygląda bardzo dobrze. Mogę prosić do ciebie jakiś kontakt? Możliwe, iż się dogadamy.

Opublikowano

strugasz idiotę, w sumie nie musisz bo nim jesteś ;p jesteś biedny, ubogi itp nie będę pisał dlaczego bo sam wiesz.

Cannzas to takie coś jak Asfen + Mikołajek aka. technik z Arutana. Może gdyby ich trzech zebrać nauczyli by się czegoś.

Cannzas - serwery dla hajsu

Asfen - nieudacznik, ale coś tam ogarnia

Mikołajek aka Aquador - technik arutana, który praktycznie nic nie umie. Jarał się, że jego serwer będzie pompą, a wyszło gówno jak zwykle. Tak jak jego DariaMT2.

Ogłoszenie wygląda bardzo dobrze. Mogę prosić do ciebie jakiś kontakt? Możliwe, iż się dogadamy.

już Cię lubie bo spinasz się a sam jesteś gównem w dodatku, którego nie znam a szczeka bardziej jak może :D

Opublikowano

strugasz idiotę, w sumie nie musisz bo nim jesteś ;p jesteś biedny, ubogi itp nie będę pisał dlaczego bo sam wiesz.

już Cię lubie bo spinasz się a sam jesteś gównem w dodatku, którego nie znam a szczeka bardziej jak może :D

Widzę jaki poziom trzymasz kolego. Nie przypominam sobie żebyśmy pili razem wódę, abyś mówił mi na ty :) Nie sponsorowałem jeszcze nic, więc nie rozumiem jakim prawem mnie nie polecasz. To, że tobie w życiu nie wychodzi to już nie moja sprawa.

Opublikowano

Widzę jaki poziom trzymasz kolego. Nie przypominam sobie żebyśmy pili razem wódę, abyś mówił mi na ty :) Nie sponsorowałem jeszcze nic, więc nie rozumiem jakim prawem mnie nie polecasz. To, że tobie w życiu nie wychodzi to już nie moja sprawa.

Ty twierdzisz, że nie jesteś Cannzasem, ja twierdzę, że jesteś a w łatwy sposób i w niedługim czasie Ci to udowodnię, bez pozdrowień i trzymam się zdania, że nie polecam :)

Opublikowano

Ty twierdzisz, że nie jesteś Cannzasem, ja twierdzę, że jesteś a w łatwy sposób i w niedługim czasie Ci to udowodnię, bez pozdrowień i trzymam się zdania, że nie polecam :)

rozumiem. nie widzę problemu żadnego :)

Opublikowano

Witam,

Na samym początku pragnę zaznaczyć, że nie szukam osoby, która chce postawić serwer na miesiąc, aby szybko zarobić. - Chcesz tak? Nie masz nawet po co pisać. Interesuję mnie tylko i wyłącznie poważne projekty. Nie będę się rozpisywał kim jestem, gdzie pracuję, co robię. Nikomu to do szczęścia nie potrzebne i nie każdego to interesuje. Będziecie chcieli się dowiedzieć czegoś z poza ogłoszenia zapraszam do kontaktu.

Pragnę dodać, że posiadam zarejstrowaną działalność gospodarczą.

Oferuję :

- profesjonalne podejście do projektu,

- stały kontakt,

- maszynę VPS pod prace nad plikami serwera,

- maszynę DEDYKOWANĄ OVH - parametry ustalimy po wstępnej rozmowie,

- maszynę VPS z systemem linux osobno pod stronę jak i forum,

- zestaw grafiki(prezentacja, client, strona, patcher itp.) wszystko co będzie potrzebne,

- oskryptowany layout strony(koder do wyboru),

- forum IPB + zakup licencji,

- serwer TS3 128-512s licencja ważna do 1września 2016r,

- hostingi fast dl pod clienta,

- hosting pod autopatcher,

- reklamę projektu w trakcie prac,

- reklamę u youtuberów oraz na różnych stronach np. metin2mod, metin2list etc, - podsyłacie kogo chcecie + kontakt do niego. Wstępnie dogaduję i opłacam serię,

- współpracę z radiem internetowym(400-800słuchaczy) - reklama serwera na live,

- brak wtrącania się w sprawy serwerowe, nie interesuje mnie jaki serwer zrobisz, liczy się efekt końcowy,

- pełny dostęp do maszyny /root/ a nie sam user na maszynie która jest współdzielona z innymi osobami które są sponsorowane,

- podział zysków pół na pół,

Oczekuję :

Nie interesuje mnie jaką masz przeszłość, co robiłeś etc. Jesteś uczciwy wobec mnie, ja jestem wobec ciebie.

- profesjonalnego podejścia do projektu,

- zaangażowanie, poświęcenia, staranności i ogólnego przyłożenia się do pracy,

- doświadczenia(myślę, że serwer na src to dobre rozwiązanie),

- realne myślenie (proszę bez bajek typu "zasponsorujesz mnie gwarantuję 5k online i 40tyś zł miesięcznie"),

- dostępność(stały kontakt facebook, gg, telefon),

Jeżeli przeczytałeś moje ogłoszenie i stwierdzasz, że spełniasz wymagania oraz odpowiada ci moja oferta skontaktuj się ze mną :)

Kontakt : PW

Sam fakt że nie znasz pojęcia inwestor budzi lęk.

Inwestor - osoba która wystawia pieniądze za kogoś( ty jedynie udostępniasz maszynę gdzie znając życie Cannzasie zapierdolisz pliki jak zwykle i przypiszesz pod swoją pracę xD )

Jesteś dzieckiem 16sto letnim które udaje że sponsoruje coś bądź kogoś a nie ma żywej złotówki przy sobie.

Co do mojego PW. nie musisz podawać kontaktu, chciałem Cię bardziej pogrążyć ale chyba już się nie da.

Nie polecam nawiązywania jakiejkolwiek współpracy z tym dzieckiem,

Bez pozdrowień - Twój pan.

Opublikowano

Nie polecam, chciałem podołać się temu zadaniu lecz po stworzeniu niemalże gotowego serwera urwał się z nim kontakt.

Pieniędzy za pracę nie otrzymałem.

Opublikowano

­Ta Canzzas, osoba co zakłada strone o kulturystyce mając 15cm w bicku, thug life, co? Nie polecam, kazdy już wyjaśnił co i jak, ta osoba nie ma prawa zarobic nawet złotówki na jakimkolwiek graczu, złodziej, oszust i krętacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...