Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer Na Modach Survival/SkyBlock.

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Na Modach SkyBlock/Survival?

• SkyBlock z Twilight Forest I Inne
      3
    • Survival z Twilight Forest I Inne
      6
  2. 2. Chcecie mekanism?

• Tak
      3
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na twoim miejscu robiąc serwer na modach pokusiłbym się jednak o mapę typu skyblock aby odciążyć serwer. Czy mógłbyś przybliżyć na jakiej paczce robiłbyś ten serwer ewentualnie jakie modyfikacje wchodziłyby w skład paczki.

Opublikowano

Na twoim miejscu robiąc serwer na modach pokusiłbym się jednak o mapę typu skyblock aby odciążyć serwer. Czy mógłbyś przybliżyć na jakiej paczce robiłbyś ten serwer ewentualnie jakie modyfikacje wchodziłyby w skład paczki.

Maszyna nie bedzie miala lagow poniewaz 32 gb ramu mody techniczno przygodowe: ic2 buildcraft thermalexpansion twilight forest i inne moze tez mekanism.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Według mnie lepszym pomysłem będzie serwer skyBlock + mody. Takich serwerów jest mało, ale nie oszukujmy się - maszyna musi być odpowiednia. Życzę powodzenia ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Według mnie lepszym pomysłem będzie serwer skyBlock + mody. Takich serwerów jest mało, ale nie oszukujmy się - maszyna musi być odpowiednia. Życzę powodzenia ;)­

Jak juz pisałem wyżej maszyna ma 32gb ramu :D

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Ram to nie wszystko i pamiętaj że będziesz miał do usunięcia mnóstwo bugów przez mody ;)

Wiem dlatego szukam także kogoś do pomocy. Wiem że ram to nie wszystko ale 32gb to i tak duży plus.

Serwer Na Modach

Opublikowano

Sky-block na modach tego jeszcze nie było i prawdopodobnie przyciągnie to troszkę graczy. Ale ram to nie wszystko Java lubi procesor i to bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...