Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam Trailer serwera.

xFishu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jestem xFishu, tworzę trailery serwerów. Takie cinematicowe reklamy w których na włączonych shaderach latam po mapie i pokazuje różne rzeczy. Przykłady tego co robię:

Ładne prawda? Taki filmik świetnie wygląda jak reklamuje się serwer na różnych forach i stronach internetowych, może to zachęcić graczy do wejścia na serwer. Jesteś zainteresowany? Jeżeli tak to jedyne co teraz musisz zrobić to napisać do mnie na skype jakub.fish tam wyjaśnię Ci jak wygląda współpraca ze mną. Proste prawda? Do usłyszenia! ;)

Opublikowano

Co oczekujesz jako wynagrodzenie?

Jak chcesz się dowiedzieć więcej to napisz do mnie na Skype i tam ustale z tobą co i jak, oczywiście jeśli jesteś zainteresowany :)
Opublikowano

Szczerze to serwer robi tobie większą reklamę niż ty jemu ...

...................\/...................

Opublikowano

Niby tak ale jak ktoś chce to może sobie wstawić film na swój kanał, w tym co oferuje raczej chodzi o to żeby móc sobie wstawić taki trailer na stronę/tutaj na forum reklamując serwer i taki ładny cinematic może zachęci kogoś do zagrania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@MisterVorif

Raport polecial.

@topic

Nie zbyt polecam.Pan nie odpisuje wogole na wiadomosci do niego wysylane wiec....

Większość osób która chce ze mną nawiązać kontakt to jedynie wysyła mi zaproszenie na skype (nawet nie wiem czy piszą w sprawie trailera) więc nie będę się dopytywał. Mało kto wysyłając do mnie zaproszenie na skype napisał w jakiej sprawie chce się ze mną skontaktować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...