Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście Vote stron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cześć. Nie znalazłem działu, w którym mógłbym zamieścić moje pytanie, więc piszę tutaj. Oczywiście sprawa odnosi się do World of Warcraft - serwer prywatny. 

Jakiś czas temu przyszedł mi do głowy pomysł z omijaniem zabezpieczenia serwerów z głosowaniem (Vote Poits - top list).

Problem polega na tym, że zmiana adresu IP jest możliwa tylko raz. Mogę zagłosować z przeglądarki, po ówczesnym zalogowaniu na stronę serwera, normalnie i tylko raz z serwerów proxy, po dwóch głosowaniach każda inna bramka proxy ma zablokowaną możliwość kolejnych głosów. Cookies czyszczone kilkakrotnie, nie pomaga. Spróbowałem też bramek typu annonymous, strona serwera po zalogowaniu, wejściu w Vote Panel wylogowuje mi konto. Nie mam pomysłów, być może Wy coś wiecie na ten temat, jesteście w stanie pomóc. 

Jeżeli potrzeba więcej informacji, udzielę.

Jeżeli temat nie jest zgodny z regulaminem, nie uznajecie pomagania w takich sprawach, proszę zgłosić do moderatora w celu usunięcia tematu.

Pozdrawiam :).

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Niestety Tor też nie działa. Tak jakby nie zmieniał adresu IP. 

Teraz przez bramki proxy nie mogę zagłosować. Bramki nie przenoszą na stronę głosowania, strona serwera na to nie pozwala. Zapewne zapisuje login konta w bazie danych i po zmianie IP nie dopuszcza do siebie tego samego użytkownika. Przed zmianą IP (korzystaniu z bramek czy Tor'a) bez problemu mogę dostać się na stronę głosowania, ale tam jest blokada czasowa. 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...