Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką sieć wybrać?

Ganusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema. Jaką sieć wybrać? Miałem ostatnio plusha ale idź pan w c**j z nimi. Doładowałem u nich konto za 10zł, przychodzi mi sms, że konto zostało doładowane za 10zł i aktualny stan konta to 4 zł ;o Mniejsza

Takie wymagania co by wiecie.

-Dobry pakiet internetowy, 2gb+

-tyle. czekam na propozycje

Opublikowano

Play. A jeśli chodzi o doladowanie w plusie sprawdź czy nie masz na numerze prenumeraty.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jeśli rozważasz abonament, to polecam opcję rodzinną w Play. Można sobie zrobić zbiorczy abonament 100+ zł razem z innymi członkami rodziny i mieć wszystko nielimitowane + spory pakiet neta (np. 25 gb) do podziału, co wypada (nawet nie licząc neta) korzystniej cenowo niż umowy indywidualne. Mi się to bardzo opłaciło w taryfie dla firm biorąc wspólny abonament ze starszymi członkami rodziny, którzy z internetu w telefonie albo nie korzystają, albo korzystają tak mało, że zostaje całe, piękne i błyszczące 30 gb dla mnie.

#don't care

Opublikowano

Play na kartę - Za ile doładowujesz dostajesz sms-y, dzwonienie za darmo, a do innych sieci to są śmieszne grosze. Jeżeli chodzi, o internet 1gb internetu kosztuję 25zł - Co i tak jest mało a starcza na dużo.

Opublikowano

polecam nju sam mam i wszystko bez limitu za 39 zł na abonament,z ktorego mozna w kazdej chwili zrezygnowac w dodatku jesli ktos ma orange i piszesz duzo smsow to kolejny plus tej sieci ze to to samo co orange czyli dziala normalny pakiet sms do nju

Opublikowano

Być może byłeś zadłużony na karcie na 6 zł, dlatego odjęli Ci je po doładowaniu.

nie, dziwna sprawa ogólnie xD rano miałem 5zł na koncie, doładowałem konto za 10zł i zajebali mi 10zł + 1zł i zostało mi 4zł na koncie ;o

c**j tam, zostałem przy plushu xD dzięki ale lajków nie dam bo szkoda limitu

Opublikowano

Ja polecam sieć Play, najlepszy pakiet internetowy, 45zł bez limitu na miesiąc. Dobry zasięg, niskie ceny. Ogólnie moc.­

Opublikowano

Tez dolacze sie do propozycji Play. Ktos tam jeszcze napisal o plusmixie to totalnie nie polecam, sam czekam az ta umowa sie wreszcie skonczy xD

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Play

- rok ważności konto po każdym doładowaniu (taryfa rok ważności konta),

- pakiety 300MB (5zł), 1GB (9zł), 3GB (19zł) + lejek po wykorzystaniu, którego osobiście nie widzę,

- fajna aplikacja do zarządzania kontem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...