Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oplaca sie kupic gta v gdzie najtaniej, pojdzie na ultra

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czekaj allegro, ew od dystrybutora

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jeżeli kupisz wersję steamową to tak. Ale możesz ją aktualnie kupić TYLKO na steamie i wyjdzie to bardzo drogo.

Najlepiej to czaj się na jakieś tanie wersje na allegro.

who cares?

Opublikowano

Jeżeli kupisz wersję steamową to tak. Ale możesz ją aktualnie kupić TYLKO na steamie 

Tylko na steamie? Co ty gadasz? 

G2A zaprasza, co prawda cena też dobra (około 240zł ale da sie zejść do 230). 

Polskie sklepy nie są jedynymi dystrybutorami gier na świecie, a sporo z nich akceptuje płatności za pomocą Paypal.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

hm, no możliwe, ale nie zauważyłam by jacyś polscy dystrybutorzy mieli w ofercie wersję cyfrową steamową. Zagranicznymi się nie interesuję. Sprawdzałam w dniach premiery więc sorki za ewentualne wprowadzenie w błąd.

Poza tym, mimo że sama mam wersje na team teraz z perspektywy czasu stwierdzam że to był zbędny wydatek.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...