Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głosniki i sluchawki

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema :D czy jest możliwość abym miał podłączone słuchawki oraz głosniki, i z poziomu windowsa zmienial na czym ma grać ? : > w sensie gram w cs ustawiam sluchawki.. chce jakas nutke porzadnie to daje glosniki :) jest to możliwe ? 

Opublikowano

Na dole po prawej stronie masz głośniczek (windows 7) klikasz na niego prawym i wybierasz sobie:  Urządzenia do nagrywania następnie wybierasz ustaw domyślnie i wtedy masz ustawione na głośniki lub słuchawki.

Jeśli korzystasz z TS3 lub Winampa to musisz w ustawieniach zmieniać co ma odtwarzać dźwięk.

Opublikowano

Na dole po prawej stronie masz głośniczek (windows 7) klikasz na niego prawym i wybierasz sobie:  Urządzenia do nagrywania następnie wybierasz ustaw domyślnie i wtedy masz ustawione na głośniki lub słuchawki.

Jeśli korzystasz z TS3 lub Winampa to musisz w ustawieniach zmieniać co ma odtwarzać dźwięk.

Ok, możesz mi jeszcze wytłumaczyć < słuchawki mam podłączone do zielonego wejścia > głośniki mam podłączyć do którego ? 

też zielony czy inny kolor ? ;x 
Opublikowano

Słuchawki podłącz do zielonego a głośniki do którego chcesz, później tylko je skonfiguruj.I jak grasz w cs'a to wyłączasz głośniki (przyciskiem) i zakładasz słuchawki a jak słuchasz muzyki to ściągasz słuchawki i włączasz głośniki

Opublikowano

Mam nadzieje że się skapłeś że zrobiłem błąd :) Chodziło mi o Urządzenia do odtwarzania, a nie nagrywania :)

Tak, ogarnąłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...