Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z załączeniem gry.

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pomoc daje 10 like a za szybką pomoc 2 dniowy limit.

Witam. Mój problem polega mianowicie na tym, gdy chce załączyć gre to wszystko odpala mi się znakomicie. Jest okno pełnoekranowe gdzie ładują sie te postacie na poczatku ale po nim od razu wywala.

Reinstalowałem gre oraz z początku zalożyłem konto kliknąłem Stwórz i potem wywaliło mnie do pulpitu. Wyżej napisałem co się dzieje gdy próbuje odpalić gre od nowa.

Opublikowano

zobacz czy zapora nie blokuje,zainstaluj net famework aż do 4,5 , spróbuj zainstalowac na innym dysku i przeczyśc ccleanerem

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

nic nie pomaga mam wszystkie frameworki. Zapore mam wyłączoną od uhuhuhuh czasu Antywirka nie mam. Na dysku D i C próbwalem z CClenerem to samo.

Dodam że komp jest dobry grałem kiedyś w tą gre.

Opublikowano

@Kokos9090 dla jednej gry tego nie zrobie.

wygląda to tak że Ci coś blokuje gre,albo brakuje programu albo jakiś blokuje,miałeś wczesniej zainstalowanego combata na tym systemie?

Opublikowano

Dawno temu robiłem formata. i po nim nie instalowałem CA,lecz zawsze mi działał. Biegnie ten żołnierzyk jest ten napis Combat Arms. Potem wywala do pulpitu bez niczego.

Wracjąc. Combat Arms działał mi przed formatem. Potem jak formata robiłem nie działa. I jest to wyżej ^

Opublikowano

u mnie po zalogowaniu kiedys błąd wyskakiwał po instalowaniu systemu od nowa,można jeszcze pozyczyć od kogoś laptopa podpiąć twojego neta pod tego laptopa kolegi i będzie wiadomo czy wina kompa czy neta :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...