Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Updated 5.8 (tylko dla subów)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak pany? Co robimy?, poważnie się zastanawiam nad kupnem tego za 5 dolców na tydzień, 20 zł na tydzień to nie jest jakieś krocie, tak myślę

Opublikowano

55 złoty na miesiąc, sam nie wiem czy sie opyla, a tak to se kupie na tydzień, potem tydzień grać nie będę, potem znowu, myślę że bardziej worth it

Opublikowano

Nie dla kazdego te pare złotych to problem wiec nie mow, ze ktos jest glupi bo zaplacil:  ) jak to wiekszosc gimbow mowi, nie kazdy jest "Cebula"

/wole od razu po update miec gotowe niz czekac az ktos zrobi cracka ( gdy zaczniesz prace i zalozysz rodzine bedziesz wiedzial, ze nie zawsze jest czas :)

Opublikowano

nie oplaca sie kupowac to raz po 2 zaraz beda skrypty platne tworcy myslisz ze beda dawac szfabom zarabiac a oni nic nie bede z tego mieli ? lol

Opublikowano

W tym momencie 90% polskich sharpowiczów znów wróci do brązu bo nie ma hajsu na subskrypcję. Dobre się zawsze kończy. Za jakiś czas powstanie kolejny konkurent tych haków i będzie tak samo.

...................\/...................

Opublikowano

Jesteście głupi,crack już jest, to dlaczego w dalszym ciągu chcecie im płacić?

To daj tego cracka pajacu

Opublikowano

nie oplaca sie kupowac to raz po 2 zaraz beda skrypty platne tworcy myslisz ze beda dawac szfabom zarabiac a oni nic nie bede z tego mieli ? lol

Zyski z sharpa będą dzielone na devów.

Skryptów będzie jeszcze więcej, jeszcze lepszych i 100% FREE.

Opublikowano

nie ma co im tłumaczyć oni wolą mieć za free cracka z ratami.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

nie ma co im tłumaczyć oni wolą mieć za free cracka z ratami.

Zauważyłem, że to jest trochę bezcelowe aczkolwiek zawsze warto próbować :D

Pozostaje im życzyć tylko udanych formatów :D

Opublikowano

przeciez jak WÓŁ było podane, ze beda placic devom.

Opublikowano

Będą takie FREE jak i LeagueSharp :D były takie zapewnienia, cuda na kiju, że L# będzie zawsze darmowy :P Yhm skończyło się do czasu :D łudź się dalej, że skrypty będą w 100% darmowe

­

Opublikowano

Będą takie FREE jak i LeagueSharp :D były takie zapewnienia, cuda na kiju, że L# będzie zawsze darmowy :P Yhm skończyło się do czasu :D łudź się dalej, że skrypty będą w 100% darmowe

­

"Łudź" sie dalej ze nie beda, pozdro600

Opublikowano

Będą takie FREE jak i LeagueSharp  :D były takie zapewnienia, cuda na kiju, że L# będzie zawsze darmowy  :P Yhm skończyło się do czasu  :Dłudź się dalej, że skrypty będą w 100% darmowe

Racja miał być darmowy. Ale cieszę, że jest Paid. Dzieci nie będzie stać na cheaty. Skończy się widywanie Katariny na każdym rankedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...